Aktywne Wpisy
belfegorrrr +704
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +118
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
#bezrobocie #praca #zalesie
@Strupol: no czyli to jest sprzeczność, bo to znaczy, że nie istnieje. Bo to, że z pewnymi kwalifikacjami znajdziesz robotę w dzień, a z innymi będziesz się gibał pół roku i wysyłał setki CV, to żadna nowość w historii świata.
Baby też mają problem żeby znaleźć inną robotę niż dziabanie na produkcji czy pakownia.
Komentarz usunięty przez autora