Aktywne Wpisy

pawbeats +389
Siema Nocna
Gram w czwartek swój największy biletowany koncert w życiu i pomyślałem, że chętnie wręczę komuś stąd podwójne zaproszenie na ten event.
Pawbeats Orchestra na COS Torwar w Warszawie
A wręczam nieprzypadkowo - wypok od dawna w moim serduszku, nawet nazwałem swój album NOCNA XD choć to mniej bezpośrednia konotacja.
Gram w czwartek swój największy biletowany koncert w życiu i pomyślałem, że chętnie wręczę komuś stąd podwójne zaproszenie na ten event.
Pawbeats Orchestra na COS Torwar w Warszawie
A wręczam nieprzypadkowo - wypok od dawna w moim serduszku, nawet nazwałem swój album NOCNA XD choć to mniej bezpośrednia konotacja.
źródło: IMG_4774
Pobierz
Hatt0riHanz0 +120
Poproszę o namiary na "pana Jakuba z Porsche Kraków który mirkuje tutaj" a który sprzedał podobno wczoraj @pogodny_mis65 auto. Wpis dzięki tysiącowi łatwowiernych Mirków wbił w gorące. Oszustwo jest jednak oczywiste.
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w

https://www.wykop.pl/wpis/42921613/poniewaz-dzis-kolejne-przesluchanie-w-sprawie-teth/
The New York Supreme Court zarządził że New York Office of the Attorney General (NYAG) ma jurysdykcje nad Bitfinex a co za tym idzie nie oddalił sprawy.
Na chwilę obecną oznacza to że Bitfinex musi dostarczyć wszystkie wymagane dokumenty w związku z rzekomym ukryciem 850 mln USD (zajętych przez rząd USA)
Tether broni się, wydając do tej pory 500,000 USD oraz zatrudniając ponad 60 prawników. Wydał także oświadczenie że wszystkie zarzuty są fałszywe
"Any assertion that we have misled our customers about Tether (USDt), its backing, or about the negotiated transaction between Bitfinex and Tether is false," "We remain committed, as ever, to protecting our customers, our business, and our community against the Attorney General’s meritless claims."
https://tether.to/statement-in-response-to-justice-joel-m-cohens-order/
https://iapps.courts.state.ny.us/nyscef/ViewDocument?docIndex=3VoKZl7wi8ozNi6K6wcxCA==
#bitcoin #kryptowaluty #tether
Vinnik (btc-e) zatrzymany został na żądanie USA w Grecji. Ostatecznie do ekstradycji jeszcze nie doszło bo Grecy jak to Grecy. Sąd rozpatrzył i zgodził się na ekstradycję kolejno do USA, Francji i Rosji...
@OPcodeRTI: Nic nie zrobili na terenie NY, nigdy tam nie działali.
@cyberpunkbtc: KEK , skoro nie działał to czemu Galaxy Digital korzystał z usług Bitfinexu ?
Gdyby nie działał to sąd oddaliłby już dawno sprawę zamiast uprawomacniać jurysdykcję XD
źródło: comment_xonVjeHhqv3nwo8BI3ylKKIuDYVes8vo.jpg
Pobierz@cyberpunkbtc: A tymczasem wczoraj Amerykański Sąd Najwyższy nakazał firmie z hong kongu wyskoczyć z wszystkich dokumentów dzbanie XD a biedna firma z hong kongu majątek na prawników wydaje XD
źródło: comment_DhZt2jVmvoQKUubVBsxKaRb3O384gR3P.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora