Aktywne Wpisy
urarthone +827
News dnia to...
- Morawiecki będzie próbował utworzyć rząd 27.6% (909)
- Wyrzucenie 4 zawodników z U17 chwilę przed MŚ 3.5% (116)
- Znaleziono ciało poszukiwanego zabójcy 6-latka 9.2% (301)
- ZEA wysłały szpital do Gazy 1.1% (36)
- Złodziej książek z USA 4.3% (141)
- Microsoft chciał zaoszczędzić na pracownikach 1.6% (54)
- Turyści z Hiszpanii wracają ze sraczką 3.8% (124)
- Zrobił pranie sąsiadce, kiedy jej nie było 48.9% (1608)
CzuowiekPor +17
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Na przyszłość, jak już ktoś planuje upubliczniać tego typu cyrki, to radzę zastanowić się najpierw nad następstwami, bo w internecie nic nie ginie.
#narkotykizawszespoko #probujewyjscnaprosta #depresja #afera
@Spajkodron3000: Tak ¯\_(ツ)_/¯
https://www.wykop.pl/wpis/43292477/dla-tych-co-ominal-wczorajszy-wpis-pawelczi-albo-c/
Komentarz usunięty przez autora
no spoko, powiedz im tak xD
Słabo u mnie z pamięcią, nie wiem dokładnie co tam się wydarzyło. Jakieś skutki uboczne, albo wziąłem jedna za dużo, no nie wiem, nie pamiętam, kamera w samochodzie mi się zepsuła i nagrań nie ma, szkoda ¯_(ツ)_/¯
Miałem usunąć konto ale wolę powyjasniac kilku bialorycerzy tutaj, z Tobą na czele.
Ciekaw jestem też, czy żona i jej koledzy potwierdzą Twoją wersję wydarzeń.
Jeżeli to jest zdrowe środowisko dla dzieci to nie mam pytań. Ogarnij siebie a potem zajmuj się dziećmi.
@Pawelczi: Na czym to polega. Tak jak byś był pijany i następnego dnia nie pamiętasz? To często Ci się zdarza? I czy na to też jakoś się leczysz, lub czy to można leczyć? Od kiedy tak masz?
Nie martwisz się, że odwalisz coś, a następnego dnia po prostu luka w pamięci, albo może w przeszłości już coś odwaliłeś i dowiedziałeś się później? (tak jak z tymi
Piszesz, że boisz się o swoje życie, później grozisz, że zrobisz coś żonie. Teraz wszystkiego się wypierasz tylko po to, żeby za chwilę napisać, że jednak ta inba miała miejsce. A w tle alkohol, psychotropy i małe dzieci, więc nie dziw się, że kogoś cała ta sytuacja w jakiś sposób ruszyła...
Jeśli zostało Ci chociaż trochę zdrowego rozsądku, to sam
Komentarz usunięty przez moderatora