Aktywne Wpisy
KingaM +89
kochamajfony +182
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
Czy są to akceptowalne warunki kredytowe?
Kwota kredytu 300k Wkład własny 20% czyli 75k. Wartość nieruchomości 375k. Mieszkanie. Blok należący do wspoldziełni mieszkaniowej. Blok 20lat. Symulacja tylko dla jednej osoby czyli dla mnie. Czas kredytowania 20lat=240miesiecy.
#kredyt #kredythipoteczny #nieruchomosci #mieszkanie #mieszkania #mieszkaniedeweloperskie #banki #bank #bankowosc
W każdym banku w Polsce istnieje możliwość bezpłatnej nadpłaty lub całkowitej spłaty kredytu hipotecznego po pierwszych 36 miesiącach. Oznacza to, że harmonogram spłaty kredytu może ulec zmianie i przykładowo kredyt na 30 lat można spłacić po 3 latach nie ponosząc żadnych dodatkowych kosztów.
Regularnie (co miesiąc) nadpłacając kredyt w ING uzyskasz dokładnie to samo co wybierając krótszy