Wpis z mikrobloga

@1rowerblazeja: ale są ludzie których cuckold kręci, więc co w tym takiego turbo-śmiesznego? też mają prawo spełniać swoje fantazje, a dziewczyna z picrel nie napisała czegoś pokroju HURRRR POZWALAJ MI SIĘ PUSZCZAĆ NA BOKU ALBO W---------J DURRR tylko szuka osoby którą to kręci i zamierza zbudować z nią relację, gdzie mimo tych cuckoldowych i femdomowych elementów będą mieli do siebie wzajemny szacunek na co dzień
  • Odpowiedz
@1rowerblazeja: nie napisałem nigdzie o nOrMaLnYm związku, bo zdaję sobie sprawę, że cuckoldowe związki nie są normą. chodzi mi tylko i wyłącznie o to, że jeżeli są w stanie oddzielić życie łóżkowe od codzienności a obydwie strony dobrowolnie zgadzają się na taki typ relacji to jest to jak najbardziej ok. ja osobiście wolałbym się powiesić niżeli wejść w otwarty związek, ale ludzie są różni i należy umieć to uszanować, a
  • Odpowiedz
@majkelwykopowicz To wtedy jest otwarta relacja, jeżeli nawet oni oboje robią za obupulną zgodą skoki w bok, to nie nadaje się na nazywanie tego związkiem, te sztywne zasady nikogo nie obciążają, tylko nadają granice temu co można i jak nazywać, upraszcza komunikację. Idąc twoim tokiem myślenia nadajesz kradziony wyraz antagonizmowi, możesz mieć przez to problem w przyszłości, wszystko dla przestrogi.

Według słownika SJP:

Związek -«wspólne życie i stosunki łączące parę małżeńską
  • Odpowiedz