Wpis z mikrobloga

@Prendkosc ja na lekcji religii w 1gim podczas modlitwy końcowej n-------n już nie mogłem wytrzymać. Poszło na rzadko nie wiem czy ktoś zauważył szybko poleciałem do kibla i wrzuciłem gacie do kibla xd powycieralem i nara bez majtochow przez resztę dnia.
  • Odpowiedz
@Prendkosc do mnie kiedyś wpadł smutny kumpel bo go dziewczyna rzuciła, więc wyciagnalem lyche i sobie pilismy na pocieszenie. Chciałem sobie normalnie bączura puścić, a tu jeb sraka z zaskoczenia XD on łzy w oczach po nieudanym związku a ja do niego "ej bo z-------m kleksa, czekaj chwile", poszedłem się ogarnąć i wróciłem pić dalej XD
  • Odpowiedz
@Prendkosc: jak byłem małolatem lvl 8-10 to bawiliśmy się z qmplami w zabawę "pokemon" trzeba było krzyknąć głośno i pierdnac - coś nie poszło po mojej myśli i z-------m Kleksa w spodnie. Szybka ewakuacja by nikt się nie połapał, niestety sąsiad wyniuchał i przypuszczam, że do dziś mają z tego bekę :D
  • Odpowiedz
@Prendkosc: no chyba, że obsrałeś przy tym również przypadkową dupeczkę przy tym a nie tylko swoją []

ale zastanawiam mnie jeszcze czy fakt, że sobie dupsko obsrałeś czyni je spektakularnym?? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz