Aktywne Wpisy
jakuba94 +37
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Fortyk +89
Dzień dobry,
Na wstępie chciałbym przeprosić, że kazałem Wam tyle czekać. Niestety problemy zdrowotne i zawrotne tempo pracy uniemożliwiły mi ostatnio dodanie kolejnego wpisu do tej - już okrzykniętej mianem wartościowej - serii.
Z racji długiego czasu oczekiwania - równie długa śruba:
Wkręt typu Spax-s w rozmiarze 5x100 z łbem T20.
- prawdziwa gratka dla fanów torxów.
- dobra alternatywka dla wkrętów DIN 571
- przyjemność we wkręcaniu ich w konstrukcje drewniane porównywalna jest podobno tylko z głaskaniem delfina...
#atencyjnasruba #codziennewkrety #100fastenersow #heheszki