Wpis z mikrobloga

@AlCaponee: Ja na boku śpię bo jak na plecy się obkręcam to to samo. Czasami z niektórymi demonami nie da się rozmawiać. A z jednym rozmawiałem to się podszył pod mojego znajomego. Zorientowałem się że to nie jest mój znajomy bo miał trzecie oko między dwoma oczyma. Zacząłem go przeganiać to nie uciekał, tylko odpłynął jak jakiś duch. Nie miał odnóży krocznych.
  • Odpowiedz
@AlCaponee: Do mnie najpierw tak mówił potulnie. Przytakiwał mi. Już nawet nie pamiętam co mu mówiłem. Aż nagle zobaczyłem że ma troje oczu i zdałem sobie sprawę że coś tu jest nie tak. Zacząłem się wydzierać, ale mój krzyk był bezdźwięczny, zagłuszony przez zmorę nocną zwaną również sennym paraliżem. Zacząłem tą zmorę odganiać. I czułem jakbym uderzał w coś jakby powietrze. Ona zamiast uciekać normalnie zaczął snuć się jakby płynął
s.....a - @AlCaponee: Do mnie najpierw tak mówił potulnie. Przytakiwał mi. Już nawet ...

źródło: comment_Rm7IM93kh0WqnFTjmPt0STlPHSDKJC3C.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
U mnie jak w lesie, nie kojarzę, żebym kiedykolwiek coś podobnego miał.
W pierwszej chwili pomyślałem "paraliż senny, co to jest?", czytam dalej komentarze i tu każdy coś takiego miał, a ja myślę wtf xd
  • Odpowiedz