Aktywne Wpisy

ramotka +20
Jak na to mówicie?
#glupiewykopowezabawy
#glupiewykopowezabawy
źródło: eb473c08ddb3b443ab9a78172b1a0df6d78f07a4a42468b30c191b8d0060bb87,w800(1)
PobierzJak to nazywacie?
- Smoktasy 8.9% (36)
- Siuśki 49.3% (199)
- Susańce 9.4% (38)
- Ćmokańce 32.4% (131)
loduwa +3
Parkujecie czy nie parkujecie na miejscach dla osób z dziećmi? Prawnie chyba nie istnieje taki przepis który zakazuje co? #parking #warszawa #motoryzacja #prawojazdy #prawo
źródło: IMG_9737
Pobierz

źródło: comment_cA7y3zPaGk8Oe0fNSoi7zgy5OJ5ai9H1.jpg
PobierzDodatkowo z tego co wiem niektórzy łapią darmowe karnety z budżetu, przynajmniej w tamtym sezonie i nie chodzi o dzieci z domu dziecka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesli cos wiesz to podaj chociaz jeden przyklad. Mysle ze szybko by to sprawdzili
@krakremijakre: Nikt normalny nie działał w SKWK od lat lub przynajmniej końcówki, a tym bardziej będąc tam x lat, bo wiedział co się dzieje. No dobra... ewentualnie ktoś będący debilem lub mający tak zamydlone oczy ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Żeby być związany z WSH nie trzeba być w WSH. Nie napisałem, że osoba była z socios - chodzi
@krakremijakre: oświecę Cię, Dukat przecież też nie był "oficjalnie związany" z WSH.(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Nawet nie wiesz o kogo chodzi, tak potężna jest Twoja wiedza ( ͡° ͜ʖ ͡°).
PS. niewygodne fakty, więc kontrargument, że nie mam wiedzy ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Uwielbiam to xD
@snow: Gdzie to napisałem?
W socios są ludzie z SKWK tzn. że zostało przejęte? Idź do psychiatry, bo p--------z głupoty i wmawiasz mi, że napisałem coś... czego nie napisałem. Karnet luźny zawsze się znajdzie.
A na pytanie dlaczego, odpisałeś:
Czy ty robisz z siebie czy z nas wszystkich debili? Co niby sugerujesz w powyższych wpisach? Nie odpisuj bo i tak blokuje postaci twojego pokroju.