Aktywne Wpisy
harry-pjoter- +673
Mamy mistrza w pierwszym pytaniu!
#milionerzy
#milionerzy
źródło: 1000064125
Pobierz
Protectorx +157
O kur...a jaki to jest debilxD Z każdym nowym materiałem chłop potrafi zaskoczyć.
btw i to majaczenie coś o dziewczynie że coś w niej uwielbia to ofc pewnie ma na myśli onlyfansiare do której spermi godzinamixD
#sebcel
btw i to majaczenie coś o dziewczynie że coś w niej uwielbia to ofc pewnie ma na myśli onlyfansiare do której spermi godzinamixD
#sebcel

Zapraszam do listy i do wykopywania znaleziska! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
LINK: https://www.wykop.pl/link/5076895/101-najlepszych-crpg-wedlug-rpg-codex-tym-razem-z-najnowszymi-tytulami/
#crpg #rpg #gry #staregry #mirkoreklama
źródło: comment_6acGZdf9RWxh5D7S5lHB8VMYOgw66dtr.jpg
PobierzP:T skończyłem z 6 razy, Baldura 2 prawie 30. Mnie przyciaga dobry gameplay, metaplanowanie w czasie przechodzenia
@Silvaren: Dobrze, że nie 2( ͡° ͜ʖ ͡°)
Osobiście w liście cieszy mnie pozycja NieR bo głosując myślałem, że raczej nie ma szans na znalezienie się w tym zestawieniu, ale widocznie nie jestem aż tak osamotniony w dobrej ocenie tego tytułu.
@zavalita: Na to akurat są dobre argumenty. F1 w przeciwieństwie do dwójki miał bardziej konsekwentny klimat i ton (brak łamania czwartej ściany dla samego faktu łamania czwartej ściany, nie było tak wiele i tak nachalnych odniesień do popkultury), lepiej poprowadzoną fabułę (skupiona, wątek główny z pobocznymi się przeplatają dużo bardziej niż w dwójce, antagonista jest bardziej rozwinięty oraz jego wpływ jest bardziej odczuwalny w toku gry