Aktywne Wpisy
JonasKahnwald +82
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
m4rciniak +175
Szanowni państwo, chciałem się pochwalić, że wczoraj dorobiłem się żony :-)
Tyle lat na wypoku, to i tutaj się pochwalę.
Edyta po pierwszych komentarzach: jesteśmy parą ok. 8 lat, z czego ponad 5 mieszkamy razem. Nie będzie zaskoczenia
Tyle lat na wypoku, to i tutaj się pochwalę.
Edyta po pierwszych komentarzach: jesteśmy parą ok. 8 lat, z czego ponad 5 mieszkamy razem. Nie będzie zaskoczenia
Pewnie nie jestem piewrszy, ale co mnie w-----a?
FOOD TRUCKI.(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Jezdze sobie na wszystkie "festiwale" w okolicy. Ale to co sie wyprawia to jakas zenada. Na poczatku bylo dorgo, ale trzymalo to jakis tam poziom i dla wiesniakow jak ja byla to jakas tam okazja do sprobowania czegos nowego bez ruszania sie z domu.
Ale teraz? Jeb we fryture nuggetsy z macro i mamy dumnego trucka na 25 letnim ducato o nazwie Mr. Chicken.
Albo hello! Pad Thai z gotowych mieszanek hortexu. ( ಠ_ಠ)
O burgerach juz z litosci nie wspomne, bo one sa wisienka na torcie.
Wszystko z gotowych polskladnikow, Zwykle mrozonych. Byle taniej
Ale w nazwie: orginalne, wyjatkowo i moje ulubione: RZEMYSLNICZE
No k---a wiadomo. gofry RZEMYSLNICZE. Z rzemyslnicza nutella, rzemyslnicza bita smietana z naboja i rzemyslnicza fruzelina z makro. Dobrze ze w nocy nie swieca. A to wszystko za jedyne 28 zlotych + 6 zeta za puszke 0,2 coli. No p------o ich do reszty.
Wczoraj zamowilem sobie jakies 3 glupoty i picie. 70+ zeta nie moje. A sporej czesci nie dojadlem, bo gowno takie,ze szkoda gadac. I po pijaku na kacu bym lepsze zrobil. A dzis se sikam d--a (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Jak to jest ze w #usa #foodtruck to szybkie, tanie i (zwykle) dobre zarcie do opiernia na szybko w drodze do/z pracy.
Fajne, autentyczne, smaczne i k---a za 1 jebego dolara.
Czy w ktoryms z polskich foodtruckow da sie kupic cokolwiek poza opakowaniem na wynos za zlotowke?
Watpie.
Mozna ktos we #wroclaw , #kalisz #poznan polecic cos wartego uwagi?
Pluje na nich. Mam nadzieje,ze wszyskie trafi wuj i w koncu zrozumieja idee street food.
Np. Ci goscie:
https://goo.gl/maps/ouPQ5EtYTo9zFAFy9
Przeciez to jest mistrzowstwo. I to nie jest jakis ewenement. Takich miejsc sa tam tysiace.A u nas sie podobno nie da.
#januszebiznesu #gotujzwykopem #gownowpis #boldupy
@bigger: To akurat bzdura. W Stanach są świetne foodtrucki, ale wcale nie są tak tanie, zazwyczaj może 20-30% niższe ceny. Główną zaletą jest to, że się przemieszczają i codziennie pod firmą albo pod ulubionym barem masz jedzenie w innym stylu.
@bigger: Tak jest na całym świecie, nie tylko w USA. Streetfoody i foodtrucki są po to żeby coś na szybko o----ć w drodze do roboty i zapłacić kilka groszy, a jak człowiek ma ochotę na
@bigger: jakiś fetiwal foodtrucków zaliczyłęś teraz?
Dramat! Napisałeś już do Rzecznika Praw Obywatelskich?
Rozumiem że Ty mając możliwość zwiększenia ceny bugsa na 20 albo 30 zł sprzedawałbyś go cały czas za 15?
Pół-biznes, pół-działalność charytatywna i dokarmianie lokalnej ludności? :)
@bigger: co do burgerów to teraz są własnie takie jakościowe i zazwyczaj tłuszte jak sam diabeł
kiedyś to były
wielka buła, kotlet z psa przemielony razem z budą i pól kilko surówki. ale jak mi to smakuje to ja nawet nie, tylko nie ma gdzie tego
To ty się półgłowku srasz o to że ceny burgera w 5 lat wzrosły dwukrotnie. No jak tak można, powinny MAKSYMALNIE o inflację!!!1
Do Jaworowicz idź, a wcześniej nie zapomnij usunąć tego smutnego jak żeńska gonada konta.
Coś jest definitywnie nie halo, jeśli uważasz że wzrost ceny burgera po 5 latach, po starcie od zera i wyrobieniu sobie zasłużonej renomy to skandal, bo jaśnie pana studęta nie stać. Ale pajacuj dalej, jeśli to kołysze twoją łódką. Podpowiadam: napisz mi jeszcze że to ja jestem właścicielem Pasibusa, będzie zaorane :)
Napisał to ktoś kto tak się pluje i wrzuca swoje urojenia.