Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Kupował ktoś preorder w hearthstone przez Amazon coins?
Zmieniłem adres na fake USA i próbowałem kupić coinsy mając podpiętą kartę revolut, ale wyskakiwał jakiś błąd płatności. Potem spróbowałem doładować konto na Amazonie, płatność miała zająć do 5 minut a od 30 mam taki status jak na screenie. Na revolucie dostałem tylko powiadomienie o żądaniu autoryzacji za 0zł i nic więcej.
#hearthstone #amazon #revolut
ZADYMIARZ_PL - Kupował ktoś preorder w hearthstone przez Amazon coins?
Zmieniłem adre...

źródło: comment_thPhszmNEQChhMRILQybqmzYsadryAAk.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZADYMIARZ_PL: z tym nie miałem doczynienia ale bawiłem się w zmienianie adresu w google pay na meksykański i brazylijski, z ciekawości sprawdziłem teraz ile kosztuje 50 paczek i wyszło że z meksykańskim adresem zapłacisz 819 Mexican pesos = 164.59 pln. Jak będziesz chciał to moge Ci tutoriala poszukać jak pozmieniać adres żeby była gituwa.
  • Odpowiedz
  • 0
@bosek: dostałem maila od Amazona, że nie mogli zweryfikować płatności i mam im teraz wysłać wyciąg z konta z widocznym adresem i numerem karty. Także Amazon już spalony. Spróbuję twoim sposobem z Google Play.
  • Odpowiedz
  • 0
@bosek: zakładałeś nowe konto w google Play żeby to zrobić? Kiedyś zmieniałem region na USA i pamiętam że potem trzeba czekać rok na kolejną zmianę.
  • Odpowiedz