Wpis z mikrobloga

• 6
@DigitalGirl Moim zdaniem to bullshit, ale co kto lubi. ;)
Tzn ludzie się po prostu przyzwyczajają fo swojej rutyny, jaka by nie była i potem wyjście z niej albo jak ktoś nam tę rutynę zabierze jest dość trudne.
  • Odpowiedz
@DigitalGirl: wiec pozbądź sobie tak sama przez rok czy dwa. Odetnij się od ludzi prawie całkowicie. Później daj znać czy dalej uważasz, ze powyższa sentencja jest prawdziwa ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@CapoDiPtakMuzzapi
@DigitalGirl
@alfka
@noorey
@arcxa
To ja wolę czerpać przyjemność z bycia samemu niż żeby moje szczęście było oparte o relacje i interakcje z drugą osobą. Jest tak wygodniej, mam czas dla siebie, na swoje pasje/hobby nie muszę zajmować się drugą osobą. To jest kolejny krok w ewolucji, od stadnych zwierząt do osamotnionych indywidualistów, ale tak, śmiejcie się z tego.
  • Odpowiedz
@Davidozz: to cieszę się, że osiągnąłeś taką nirwanę, ale śmiem wysnuć hipotezę, że większa część społeczeństwa ma niewiele wspólnego z koptyjskimi mnichami. ja jestem niestety takim podludziem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@DigitalGirl: straszny bullshit. Większość ludzi jak by miała przeżyć np. rok bez odezwania się do kogoś czy bez ludzkiego dotyku to by zaczęła świrować. Czy jak Jung definiuje samotność "niemożliwość komunikowania tego co dla nas ważne".

A już najbardziej p------e jest to, że wrzucają/napisał to człowiek, który tak się dobrze czuł w swojej samotni, że musiał to powiedzieć całemu światu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz