@Ugolff: Pierwsza fifa w jaką grałem to chyba 9 ( ͡°͜ʖ͡°) Powiem tak, największy skok był pomiędzy F12 A F14 i potem to już tylko aktualizacja składów i mord piłkarzy wraz z trybunami ¯\_(ツ)_/¯
@MrPawlo112: wydaje mi sie ze to troche kwestia "tradycji", fifa na rynku jest od ponad 20 lat, to wszystko rozkrecalo sie w czasach gdy patchowanie tych gier co roku za pomoca jakis latek online nie bylo w ogole do pomyslenia
dla EA obecny model jest mega oplacany jak klient musi wydac co roku za nowa czesc 60 zielonych ale wydaje mi sie ze w niedalekiej przyszlosci FIFA ewoluuje w cos
@Elbrus: No pewnie, dlatego taka przyjemność tylko 200zł na rok ( ͡°͜ʖ͡°) Może z FIFA 12 przesadziłem, ale już od 14 to odgrzewany kotlet który można patchować w nieskończoność, ale wtedy by się zielone nie zgadzały ( ͡€ ͜ʖ͡€) Edit. Heh, ale millaner z cb, najlepiej to sie ganiało w berka jak komputerów nie było, a jak były to na
@MrPawlo112 ale w sumie jakie zmiany można robić w grze o piłce nożnej? są nowe tryby, silnik co kilka lat odświeżają, nie wiem, może powinni jakieś galactic football zrobić, żeby zmiany były zauważalne XD
@MrPawlo112: jak się nie znasz to się nie wypowiadaj, gameplay się zmienił kilka razy przez zmianę silnika na Frostbite. Lepiej zajmij się Tidalem lub Spotify.
Komentarz usunięty przez autora
Powiem tak, największy skok był pomiędzy F12 A F14 i potem to już tylko aktualizacja składów i mord piłkarzy wraz z trybunami ¯\_(ツ)_/¯
dla EA obecny model jest mega oplacany jak klient musi wydac co roku za nowa czesc 60 zielonych ale wydaje mi sie ze w niedalekiej przyszlosci FIFA ewoluuje w cos
@MrPawlo112
Ale z was milenialsy loool
Prawdziwa fifka 97 a fifka 99 to był klasyk klasyków!
Może z FIFA 12 przesadziłem, ale już od 14 to odgrzewany kotlet który można patchować w nieskończoność, ale wtedy by się zielone nie zgadzały ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Edit. Heh, ale millaner z cb, najlepiej to sie ganiało w berka jak komputerów nie było, a jak były to na