@patrol798: ogólnie o to chodzi właśnie, tylko ciekawe jak w rzeczywistości. Jak im na błotku z samoczyszczeniem i jak sobie radzą na drobniejszych kamykach - bo na większych i skałce to teoretycznie powinny dobrze.
@kasiknocheinmal: w błocie są fajne, ale opory toczenia ma straszne i szybko się z minonkami przeprosiłem. Ale na jesień / wczesną wiosnę, albo gdy masz pewność, że będzie błoto - świetna sprawa.
@panato: czyli jednak co klasyka, to klasyka... W błocie się taplam dość radośnie, ale wizja zmieniania opon tylko na błotko, to mi się jednak nie uśmiecha. Dzięki! Hmmm.
@kasiknocheinmal: z tego co czytam to każdy pisze że jeśli chodzi o przyczepność to nie ma lepszej a co za tym idzie to opory toczenia są większe. Coś za coś. W błocie nie wiem jak to wyglada, ale to może też dobrze się czyścić. Poczytaj w necie jakieś opinie.
@kasiknocheinmal: Dużo zależy od mieszanki, te najtwardsze nie są jakieś świetne. Miękkie bardzo dobrze kleją, ale szybko się ścierają, na zdjęciu pomarańczowa soft po jednym wyjeździe do Kasiny. Weź sobie miniona dhf/dhr, objeździłem masę różnych opon, ale koniec końców i tak wracam do maxxisow
#rower #opony #schwalbe #dh #enduromtb
Hmmm.
źródło: comment_K9hbfPagHTtcVLidxEnQKWtStM3dZ6Nl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora