@wielad: Nie wkładaj wszystkich do jednego wora. Ja w tym wieku nie żyłem z dnia na dzień - każdy krok był przemyślaną konsekwencją poprzedniego. Nie znaczy to, że siedziałem w piwnicy. Sporo moich znajomych działało podobnie. Dziś mam 30 lat i wcale nie żałuję. Nie jestem gruby, pryszczaty ani bezrobotny. Robię to co lubię i zarabiam na tym. Żałuję jedynie, że takie ameby umysłowe mają czynne prawo głosu na równi
@Iguan2207: cóż, ładne kobiety jakich wiele. Nie interesują się niczym szczególnym poza dbaniem o swój wygląd i zbieraniem atencji BO NIE MUSZĄ. Rzeczy po prostu dzieją się wokół nich, jak coś potrzebują to się to jakimś cudem "pojawia". Najpierw ojciec, a potem niezliczone tłumy spermiarzy. Nie można mieć do nich pretensji (co najwyżej do spermiarzy), to jest po prostu takie zwierze. To jakby się wściekać, że pies szczeka, a nie
@Iguan2207 ot typowa młodzież. To, że ty nie piłeś alkoholu w jej wieku, bo nie miałeś z kim, to nie znaczy, że ta dziewczyna to jakiś niższy sort dla Ciebie xD Lol współczuję
@wielad: "wspomnienia", jeżeli cokolwiek pamiętasz z ciągłych imprez to może jakieś ci wspomnienia zostaną xD Wiesz że nie każdy lubi imprezy? Człowieka można poznać w inny sposób niż w głośnym klubie w którym musisz krzyczeć żeby coś do kogokolwiek dotarło xD Normiki nie zrozumieją, oni tylko żyją imprezami jak ta nastolatka powyżej.
@Vafik: hej wiesz że możesz mieć przyjaciół i na przykład... NIE TYLKO PIĆ Z NIM ALKO? NIEWIARYGODNE CO? ODKRYCIE AMERYKAŃSKICH NAUKOWCÓW ( ͡°͜ʖ͡°) @Vafik:
@DulGukat: w samo sedno, są puściutkie, bo mogą być puściutkie, bo zawsze ktoś je wyciągnie za uszy bo są ładne. Faceci powinni mieć pretensje sami do siebie, że za cipę są w stanie zrobić prawie wszystko. A one po prostu z tego korzystają. Mieć pretensje do nich, to tak jakby mieć pretensje to dzika, że sra w lesie albo do księdza proboszcza, że molestuje ministrantów. Taka jest po prostu kolej
My normiki mamy takie wspomnienia właśnie z wieku 18-21 lat. Iść w piąteczek na clubbing ale najpierw się n-----c przed wejściem, bo w klubie a-----l drogi i chrzczony. Mieliśmy blok ekipę 3 ziomeczkow, ja byłem spejsonem, walem był Tomek taki wysoki i cwany a wojtasem był Jarek z Audi 80. Na chlanie na wiadukcie chodziły z nami dwie takie dość ładne loszki, jedna miała bardzo słaby łeb
@Iguan2207 czekać tylko, jak za jakiś czas wstawi zdjęcie z w-------m bębnem i napisze, że szuka odpowiedzialnego, dorosłego i niezależnego finansowo faceta, który zaakceptuje ja i gowniaka, którego w najbliższym czasie urodzi. Te zaprzeczenie ruchanka, wtrąciła na koniec, bo pewnie pisała w miarę na trzeźwo.
Ona ma 18 lat czego oczekujecie? To że was nikt nie lubi bo macie kije w dupie i każdy wasz dzień wieku 15 lat jest konsekwencją dnia poprzedniego czy co tam k---a xd to nie znaczy że inni ludzie robią źle.
@Iguan2207: Ja nie weim ale jak dla mnie wszytskie Nastolatki wyglądają identycznie. Ten sam make up ta sama fryzura czy styl. TAkie chodzące kalki tego co na insta. Jakby swojego gustu nie miały tylko patrzą na innych. Jedyne czym się mogą wyrożnić to charakterem bo wygląd wszystko na jedno kopyto
@Antorus: wspaniałe wspomnienia normalnego nastolatka. Pamiętam że z którejś imprezy wróciłem bez skarpetek.do dziś nie wiem na jaki c--j ściągałem skarpetki na dyskotece. Ale miernoty z tagu przegryw mogą tylko płakać w poduszkę i tu na wykopie że to źle niedobre i woła książki czytać. Książki to ja mogę dzisiaj czytać bo po byle melanżu zdycham trzy dni i nie mam już siły na dyskoteki.
Zabawa z AR-15 na strzelnicy, a potem do baru na 4 piwka i powrót do domu samochodem ( ͡º͜ʖ͡º) Zaczyna mi się coraz bardziej podobać w tej Ameryce ( ͡º͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@Vafik:
My normiki mamy takie wspomnienia właśnie z wieku 18-21 lat. Iść w piąteczek na clubbing ale najpierw się n-----c przed wejściem, bo w klubie a-----l drogi i chrzczony. Mieliśmy blok ekipę 3 ziomeczkow, ja byłem spejsonem, walem był Tomek taki wysoki i cwany a wojtasem był Jarek z Audi 80. Na chlanie na wiadukcie chodziły z nami dwie takie dość ładne loszki, jedna miała bardzo słaby łeb
czym jest antykoncepcja xD
Ona ma 18 lat czego oczekujecie? To że was nikt nie lubi bo macie kije w dupie i każdy wasz dzień wieku 15 lat jest konsekwencją dnia poprzedniego czy co tam k---a xd to nie znaczy że inni ludzie robią źle.
Te małe siusiaki was bolą lamusy
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale miernoty z tagu przegryw mogą tylko płakać w poduszkę i tu na wykopie że to źle niedobre i woła książki czytać. Książki to ja mogę dzisiaj czytać bo po byle melanżu zdycham trzy dni i nie mam już siły na dyskoteki.