Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@wielad: nie różnisz się niczym od typowego przegrywa mizoginisty, tfu na ciebie, jesteś smutnym człowiekiem, zresztą w poprzednim wpisie pokazałeś swoje prawdziwe oblicze chwaląc się że nenkałeś kogoś bo jest rudy, usuń konto
  • Odpowiedz
@TypowyRobert: jaki smutny jak ja wiecznie chodzę uśmiechnięty lamusie xd spytał byś się moich znajomych o mnie to by ci powiedzieli "wielad? To ten śmieszek" smutny to ty jesteś miernoto i twoje życie bekę z was kręcę solidna każdego dnia. ten tag to najlepsze co mnie spotkało.

Wiesz co łączy rudego i przegrywa? Że zawsze będą sami hahahahah
  • Odpowiedz
@trll: tym się różnimy lamusie że to jedna z wielu anegdot mojego młodzieńczego życia. Jedna z wielu. W twoim przypadku ty nie masz żadnej.
ŻADNEJ. Smutna miernoto.
  • Odpowiedz
  • 0
@wielad: anegdota ma wydźwięk humorystyczny a zachlanie się że nic się nie pamięta nie jest śmieszne nic a nic. Zresztą jak potrafisz mnie ocenić po jednym pytaniu?
  • Odpowiedz
  • 0
@wielad: o nie, mam inny pogląd niż ty, muszę być #!$%@?. Powodzenia w dalszym trollowaniu tagu drogi przegrywie, bo normalni ludzie na takie rzeczy nie mają czasu.
  • Odpowiedz
@wielad: Dumny jesteś z tego powodu, że wyzywasz innych. Chcesz pokazać, że jesteś lepszy. Gdyby ktoś z poza wykopa nie przegryw zobaczyć twoje komentarze to pomyślałby, że jesteś @!*!&%.
  • Odpowiedz