Wpis z mikrobloga

Co do klawiatur to zrobiły szum na rynku ( ͡º ͜ʖ͡º) więc czekamy na Wasz feedback i opinie drogie Mirabelki i Mirki.

Odpowiadając na pytania chcieliśmy pokazać kilka zbliżeń na detale, odpowiedzieć na kilka z Wasz
ych pytań i wyjaśnić od razu na czym polega metoda „double-injection”.

1. Czy będziemy robić metalowe obudowy - na obecną chwilę zastosowany ABS + aluminiowy korpus pod klawiszami bardzo wzmacnia całą konstrukcję. Zastosowane kompozyty wpływają na efekt większej wagi produktu, braku możliwości jego wygięcia i jakości.
2. Dlaczego klawisze są nieścieralne? Bo składają się z 2 warstw kompozytu ABS oraz żywicy, która go wypełnia. Na zdjęciu macie odwrócony klawisz od środka. Takie klawisze są nieporównywalnie lepsze i wytrzymalsze od wszelkich innych dostępnych na rynku.
3. Co z jakością? Pokazujemy specjalnie porównanie kabla samej klawiatury do ołówka ( ͡° ͜ʖ ͡°) odpowiadając na pytania to nie jest tylko izolacja ( ͡º ͜ʖ͡º) Staramy się wyciągnąć maksymalną jakość z naszych produktów w stosunku do ceny. Wchodzimy na rynek gamingowy i chcemy zostawiać po sobie jak najlepsze wrażenie.
4. Czy będzie RGB? Tak, ale nie w tej cenie - myślimy o wprowadzeniu również wersji z klawiaturą numeryczną i rozszerzenia oferty switchy.

Jeżeli macie jakieś pytania związane z naszymi produktami to pytajcie.

Ps. Jutro będziemy robić kolejne rozdajo więc stay tuned ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym razem nasze słuchawki TWS-04

#savio #pcmasterrace
SAVIO_multimedia - Co do klawiatur to zrobiły szum na rynku ( ͡º ͜ʖ͡º) więc czekamy n...

źródło: comment_LxI36fkGxiZY8zCgT2N7CHPJ0MbmITp9.jpg

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
drodzy @SAVIO_multimedia .
Mam praktycznie zero obserwatorów na Wykopie, nie mam konta Twitter, nie mam insta ani kanału YouTube. Nie jestem żadnym "content mejkerem" ani innym insta frajerem. Dlatego chętnie przetestuję wasza klawiaturę jeśli tylko zechcecie mi taką przesłać.
Obiecuję wrzucić składną recenzję na Mirko!
  • Odpowiedz