Aktywne Wpisy

czerwinski +180
Mało kto wie, ale oprócz Pudziana oraz Brata Pudziana jest jeszcze Brat Brata Pudziana.
#ciekawostki #sport #historiajednejfotografii
#ciekawostki #sport #historiajednejfotografii
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
galek +19
Może coś przegapiłem ale czy pojawiły się na tym tagu argumenty natalistów że warto sprowadzać dzieci na ten świat pomimo faktu że będą skazane na miedzy innymi
20 lat szkoły
40 lat pracy
Choroby
Śmierć
20 lat szkoły
40 lat pracy
Choroby
Śmierć

Odpowiadając na pytania chcieliśmy pokazać kilka zbliżeń na detale, odpowiedzieć na kilka z Wasz
ych pytań i wyjaśnić od razu na czym polega metoda „double-injection”.
1. Czy będziemy robić metalowe obudowy - na obecną chwilę zastosowany ABS + aluminiowy korpus pod klawiszami bardzo wzmacnia całą konstrukcję. Zastosowane kompozyty wpływają na efekt większej wagi produktu, braku możliwości jego wygięcia i jakości.
2. Dlaczego klawisze są nieścieralne? Bo składają się z 2 warstw kompozytu ABS oraz żywicy, która go wypełnia. Na zdjęciu macie odwrócony klawisz od środka. Takie klawisze są nieporównywalnie lepsze i wytrzymalsze od wszelkich innych dostępnych na rynku.
3. Co z jakością? Pokazujemy specjalnie porównanie kabla samej klawiatury do ołówka ( ͡° ͜ʖ ͡°) odpowiadając na pytania to nie jest tylko izolacja ( ͡º ͜ʖ͡º) Staramy się wyciągnąć maksymalną jakość z naszych produktów w stosunku do ceny. Wchodzimy na rynek gamingowy i chcemy zostawiać po sobie jak najlepsze wrażenie.
4. Czy będzie RGB? Tak, ale nie w tej cenie - myślimy o wprowadzeniu również wersji z klawiaturą numeryczną i rozszerzenia oferty switchy.
Jeżeli macie jakieś pytania związane z naszymi produktami to pytajcie.
Ps. Jutro będziemy robić kolejne rozdajo więc stay tuned ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym razem nasze słuchawki TWS-04
#savio #pcmasterrace
źródło: comment_LxI36fkGxiZY8zCgT2N7CHPJ0MbmITp9.jpg
PobierzBędą się "wybłyszczać" i nic na to nie poradzicie, bo taka natura ABS, które reaguje z kwasami.
Double
@Brzozq: pewnie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodam, że za ostatnią klawiaturę (bodaej Hexgears) z przełącznikami Kailh dałem 35$. Dołożyłem gumowe oringi i smiga lepiej, niż Logitech G710+
Natomiast nie wiem czemu, skoro Kailh nie są drogie, a zachwalane, to w Savio pchają do swoich switche Outemu, które są uważane za jedne z
Tańsze niż kailh a lepsze.
Kailh ma spoko switche ale te nowe nie klasyczne.
@SAVIO_multimedia:
Sugeruje, że jednak tak. Warto tylko napomnieć, że "wielkie marki" jak Razer, Logitech czy Corsair również używają ABS, bo tam często się płaci za "gejmingowość" i markę, a nie jakość.
Co do Kailhów i RGB to będzie taka wersja również, bo planujemy też to (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@SAVIO_multimedia: np?
właściwie w klawiaturach stosuje się tylko parę brandów:
@SAVIO_multimedia: a nie są? To są przełączniki pakowane do najtańszych mechaników i takie klawiatury miały siłę przebicia z rok, dwa lata temu, gdy ktoś chciał mieć mechanika za mniej, niż 200 zł. Teraz tego jest pełno...
Zresztą to nawet nie skoda, powiedziałbym, że taki Matiz, albo Tico - też da się jechać.