Aktywne Wpisy
UmbertoDalleMontagne +759
Jak tam, wyspani? Pan #lekarz100k też spał całkiem twardym snem przez ostatnie 8h ale przynajmniej zarobił te 10k złotych będąc w tym czasie na dyżurze. Dobrego dnia!

wykbraź sobie w świat w którym srasz i po skonczonej defekacji właczasz na swoim smarfonie aplikację OceńStolec i robisz zdjęcie kału i aplikacja mówi Ci po pierwsze Czy twój stolec jest stylowy, po drugie zastepuje twojego lekarza i mowi ci czy widzi w stolcu chorobę.

źródło: comment_I82OsZVMElABNjK5w9oNsDmlJXPK0Qmh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@enigmatyczny_b----l:
Taki wasz widok pronataliści.
Trzeba mieć IQ ameby żeby wierzyć w ZUS.
Komentarz usunięty przez moderatora
@enigmatyczny_b----l: to idź do pracy i sobie odkładaj, bo możesz się zdziwić xD
Komentarz usunięty przez autora
Od miesiąca czułem, że jakiegoś s-----------o tagu zapomniałem wrzucić na czarną.
Ceny usług, kolejki do lekarzy wszystko będzie kosmicznie wywindowane nie dlatego że nie będzie pieniędzy tylko dlatego że nie będzie komu pracować i czego za te pieniądze kupić.
@qwarqq: Wywalone mam na klimat. Ważna będzie kasa w portfelu i święty spokój.
Komentarz usunięty przez autora
Obawiam się, że dzietność nikogo nie uratuje, dopóki granice są otwarte a populiści wygrywają wybory tanimi sztuczkami. XD W końcu zostaną tylko ci, którzy wierzą w pieniądze "rządowe" i że "rząd daje". Serio, szkoda mi, że kiedyś będę musiał zostawić ten kraj.