Aktywne Wpisy

pyszniarz +25
Dlaczego jest taki hejt na sct w #krakow skoro #warszawa już 2 lata temu wprowadziła sct i to duuuuużżżżooo bardziej restrykcyjnie?
Czy to dlatego że ludzie naczytali się debilizmów od partii konfederusja czy innej konfederacji korony ruskiej i tak powielają narrację żyjąc w kłamstwach ponieważ są za głupi żeby sięgnąć po rzetelne źródła i wolą być pożytecznymi idiotami bo śmiesznie jest j---ć i narzekać?
#sct #
Czy to dlatego że ludzie naczytali się debilizmów od partii konfederusja czy innej konfederacji korony ruskiej i tak powielają narrację żyjąc w kłamstwach ponieważ są za głupi żeby sięgnąć po rzetelne źródła i wolą być pożytecznymi idiotami bo śmiesznie jest j---ć i narzekać?
#sct #

balatka +58
źródło: 1000012074
Pobierz

źródło: comment_I82OsZVMElABNjK5w9oNsDmlJXPK0Qmh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@enigmatyczny_b----l:
Taki wasz widok pronataliści.
Trzeba mieć IQ ameby żeby wierzyć w ZUS.
Komentarz usunięty przez moderatora
@enigmatyczny_b----l: to idź do pracy i sobie odkładaj, bo możesz się zdziwić xD
Komentarz usunięty przez autora
Od miesiąca czułem, że jakiegoś s-----------o tagu zapomniałem wrzucić na czarną.
Ceny usług, kolejki do lekarzy wszystko będzie kosmicznie wywindowane nie dlatego że nie będzie pieniędzy tylko dlatego że nie będzie komu pracować i czego za te pieniądze kupić.
@qwarqq: Wywalone mam na klimat. Ważna będzie kasa w portfelu i święty spokój.
Komentarz usunięty przez autora
Obawiam się, że dzietność nikogo nie uratuje, dopóki granice są otwarte a populiści wygrywają wybory tanimi sztuczkami. XD W końcu zostaną tylko ci, którzy wierzą w pieniądze "rządowe" i że "rząd daje". Serio, szkoda mi, że kiedyś będę musiał zostawić ten kraj.