Wpis z mikrobloga

@Pantokrator: Wiem że można zarobić. Też zdarzyło mi się dostać za nić. Niestety taką mamy rzeczywistość, zakłamane media tradycyjne i społecznościowe że nauczyłem się kwestionować każde doniesienie o charakterze okołopolitycznym.
  • Odpowiedz
@anonimek123456: zgłosił to na policje? Nie przez twittera dziennikarza SE. Bo równie dobrze mógł się w-----ć na rowerze albo nie było żadnych napisów, tylko dostał w------l na śródmieściu i pewnie nie było kamer ani świadków. Może chociaż napisy na ścianie znajdą.
  • Odpowiedz
@anonimek123456: P O T Ę Ż N A plaga homofobii w postaci jednego patusa dla którego krzywe spojrzenie wystarczy by ruszył do szarży i tylko szukał jakiejkolwiek zaczepki. Incydent karygodny ale dorabianie ideologii to czysta #lewackalogika . Znam ludzi co dostali w ryj bo szli ulicą, są Polakami więc mamy problem z polfobią w takim razie.
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak: Mimo, że jestem lewakiem, masz całkowitą rację.

@anonimek123456 Nawet jak masz najszczersze intencje a prawo i moralność stoją po twojej stronie, nie podchodzisz do bandy sebixów i nie tłumaczysz im, że malowana przez nich swastyka jest czymś złym. Od tego jest policja aby zajmować się patusami.
  • Odpowiedz
@abitbald: hah, a teraz wyobraźmy sobie to zdjęcie z podpisem, że gość nic nie robił i został pobity przez brutalnych policjantów, ciekawe jak wtedy komentowałby je nasz przyjaciel abisrabi. Stary ale to jest żałosne jak wijesz się pod wszystkimi znaleziskami, żeby tylko nie było na spoko ziomeczków sebixów, wszędzie spiski i beka z lewactwa. Dzban, po prostu dzban.
  • Odpowiedz