Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
niezdiagnozowany +245
My nie wiedzieli my nie chcieli my myśleli, że kobieta ma tyle praw ile stary niepotrzebny mebel. My przepraszamy.
#anastazjazgrecji
#anastazjazgrecji
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PS. Uprzedzając złośliwe komentarze, nie jestem samotną matką.
#zwiazki #badoo #tinder #madki #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
@would_an_idiot_do_that: A co mnie to obchodzi?
Wykopowe stulejki i beciaki i tak w najlepszym przypadku skończą z taką mamuśka. Może dlatego ich tak dupa piecze. Dziwisz się że na portalu dla frustratow, debili, onanistow, stulejarzy i przegrywow tak się ludzie zachowują? Ja nie ;)
Co do reszty Twojego komentarze, wykop jakby nie patrzeć reprezentuje pewien przekrój społeczeństwa i patrzę na to wszystko z pewnym przerażeniem ( ͡° ʖ̯ ͡°) już o hipokryzji nie mówię jak dzień w dzień laski gole z cyckami z dupami na głównej są fajne supcio, 600 plusów za te cycki, ale
Już pomijam fakt że mam ponad 30 lat i moje rowniesniczki samotne z dziećmi to dno emocjonalne i narcyzm kosmiczny (tym bardziej że niewiele sobą reprezentują). Pyszny jest ich ból gdy dowiadują się że jestem w szczęśliwym związku z 24 latką :)
Takie jest życie i rynek matrymonialny.
@would_an_idiot_do_that: pewnie całe 10% z nich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kt13: nie, lecz kobiety bardziej emocjonalnie podchodzą do związku i po kilku są już wyprane z emocji i ciężej szczerze im się zaangażować, to samo z matkami, ciężko o wstępny romantyzm jeśli myśli sie o wychowaniu dziecka, to chyba logiczne...
W temacie ilości - natknąłem się jedynie na artykuł, gdzie mowa jest o milionie dzieci wychowywanych przez samotnych rodziców, z czego 90% przez kobiety. Nie dość, że to nie milion, to jeszcze wcale nie oznacza, że jest ich 900 tysięcy, bo tylko stosunek dzieci do matek 1:1 gwarantowałby taką
A ta baba i tak zwykle kogoś znajduje, no chyba że jest jakąś skończona patusiarą która ma tych bombelków z 3-5, wiek pod 30 i już mocno sypiącą się urodę. Wtedy może być problem.
Widzę też w twoich i Tobie podobnych dużo nacechowania negatywnego tych gardzących wykopków. Skoro to tak ograniczeni ludzie, dlaczego kłopoczesz się tym co myślą?
Mydlisz oczy i sama gardzisz twierdząc że nie umiem czytać ze zrozumieniem. Chcesz bronić przegranej sprawy, bądź przynajmniej rzeczowa. Chyba że to troling. Wtedy gratuluję,
Jak dziewczyna jest samotną matką (NIE wdową) to powinna się wstydzić błędów które zrobiła w życiu jak kazdy inny wstydzi się błędów. Że całe ich mnóstwo nie widzi w
@MolibdenowyTadeusz: nie pisałam o zwykłym ocenianiu nigdzie i przestań mi tu wkładać słowa w usta i zarzucać mydlenie oczu, użyłam słowo „osądzać” bo to mi bardziej pasuje do stwierdzeń że jak w tym wieku (20 parę) dziewczyna ma dziecko to pewnie karyna puknięta przez sebę co jest moim zdaniem krzywdzace bo już teraz dostaje się wszystkim matkom z góry. Mam prawo do
@would_an_idiot_do_that A dlaczego nie? Jak ktoś napisze w opisie, że lubi Hitlera, jest narodowcem czy innym zjebem to będziesz udawać, że opis nie ma znaczenia?
Opis to informację jakie chce nam ktoś przekazać i może podlegać ocenie - oczywiście to nie znaczy, że ocena będzie w 100% trafna. Ale potem