Aktywne Wpisy
Kupamilosci +5
Co was #programista25k (i trochę #programista15k) pracujących 100% zdalnie trzyma w Polsce?
Jeśli nie pracujesz zdalnie możesz napisać co by trzymało jeśli byś pracował zdalnie.
Zadaje sobie to pytanie od jakiegoś roku bo jeszcze przed covidem fajnie się tu żyło gdy wszystko było tańsze niż na zachodzie ale niestety jak ostatnio wszystko zaczęło się #!$%@?ć i licząc sobie wyszło mi, że taniej by mi było kupić dom w Hiszpanii/Włoszech (120-150m) niż
Jeśli nie pracujesz zdalnie możesz napisać co by trzymało jeśli byś pracował zdalnie.
Zadaje sobie to pytanie od jakiegoś roku bo jeszcze przed covidem fajnie się tu żyło gdy wszystko było tańsze niż na zachodzie ale niestety jak ostatnio wszystko zaczęło się #!$%@?ć i licząc sobie wyszło mi, że taniej by mi było kupić dom w Hiszpanii/Włoszech (120-150m) niż
wykop +31
Mamy przyjemność poinformować Was o wprowadzeniu zmian, które najczęściej pojawiały się w ostatnim czasie w Waszych zgłoszeniach i sugestiach. Te zmiany to:
- poprawiliśmy automatyczne odczytywanie powiadomień z tagu po wejściu w niego;
- usprawniliśmy możliwość usunięcia wszystkich aktywnych sesji użytkownika - teraz możecie zrobić to za pomocą opcji "usuń wszystkie pozostałe sesje", którą znajdziecie w ustawieniach konta, w zakładce "dostęp do konta";
- dodaliśmy możliwość dodawania filmów poprzez Ctrl+V
- poprawiliśmy automatyczne odczytywanie powiadomień z tagu po wejściu w niego;
- usprawniliśmy możliwość usunięcia wszystkich aktywnych sesji użytkownika - teraz możecie zrobić to za pomocą opcji "usuń wszystkie pozostałe sesje", którą znajdziecie w ustawieniach konta, w zakładce "dostęp do konta";
- dodaliśmy możliwość dodawania filmów poprzez Ctrl+V
PS. Uprzedzając złośliwe komentarze, nie jestem samotną matką.
#zwiazki #badoo #tinder #madki #logikaniebieskichpaskow
Rozwiązanie problemu samotnych madek jest proste - niech sobie szukają takich facetów którzy już mają dziecko z inną i płacą na nie alimenty. Teoretycznie powinni się równoważyć ¯\_(ツ)_/¯
I tak wiadomo, że samotne matki celują w wolnych osobników o wyglądzie chada, na świecie jest masa przegrywów którzy do takich kobiet zarywają a i tak one ich odrzucają...
Komentarz usunięty przez autora
@would_an_idiot_do_that: #!$%@? prócz wdów to się nie dodaje. Albo była tak walnięta, że facet mimo alimentów i podziału majątku się wypisał z interesu, albo związała się z sebą co o niej dobrze nie świadczy no jest też opcja wpadki czasem jej się też po prostu odwidzi.
Mówisz, o mega rzadkich przypadkach, a najwięcej rozwodów jest właśnie przez wyżej wymienione. Potem dopiero zaczyna się jazda. Bo z jednej strony musisz w jakimś
Z drugiej strony śmieszne że najwięcej do powiedzenia maja ci którzy nie mają dziewczyn wcale xD
Tak samo jak top kek jest ogólny hejt na posiadanie dziecka, też głównie u #!$%@? obsrancow (czyt. intelectually superior) xd
Komentarz usunięty przez autora
@s4nskR: nikt tak nigdy nie napisał, po prostu nic złego jest w posiadaniu wymagań, jedni lubią wysokich brunetów, a drugi blondynki nie-samotne matki ¯\_(ツ)_/¯