Aktywne Wpisy
sosiwoczostkowe +479
W koncu nadszedl ten dzien. Wrocilem z Polszy i zrobilem obiecane zdjecia z Lidlow w krajach Eurokolchozu. Ale nie tak jak obiecalem. Nie zrobilem ich w dwoch, ani w trzech ani czterech, ale az w pieciu krajach: Austrii, Czechach, Francji, Niemczech i Polsce.
Stworzylem tabelke z porownaniem cen. Tylko cztery pierwsze produkty sa porownane w miare obiektywnie: benzyna, nutella, coca cola i pringelsy.
Bylo duzo prosb, ale widzac, ze takie wydawaloby sie najprostsze p--o
Stworzylem tabelke z porownaniem cen. Tylko cztery pierwsze produkty sa porownane w miare obiektywnie: benzyna, nutella, coca cola i pringelsy.
Bylo duzo prosb, ale widzac, ze takie wydawaloby sie najprostsze p--o
źródło: fsghdfghj
Pobierz
Neocaridina +156

@Variv
To ja wam powiem, ze sie da, bo u mnie w wiejskiej szkole to nie zdawali i w 1. i w 2. klasie xD
@goczan:
Nie wiem jak teraz,ale u mnie w trzeciej klasie usadzili typa. Mieliśmy wtedy w klasach 1-3 oceny opisowe(słoneczka z napisem WSPANIALE itd). Ten co nie zdał ciężka patologia,palił szlugi,wyzywał nauczycieli,wymuszał hajs od młodszych uczniów i nie potrafił dobrze mówić ani pisać.
Ale to chyba jedyny przypadek jaki znam, a główną rolę odegrała tam p----------a młoda nauczycielka której ledwo po studiach dali klasę 1-3 do nauczania i chyba chciała zaprowadzić reformę oświaty w skali mikro( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Variv: moze teraz sie nie da, ale kiedys na pewno mozna bylo. u mnie ziomek w 2 kl. kibla strzelil.
źródło: comment_eIVNXV1A3BWcCrP1PKbAnUa0ecdJgN7u.jpg
PobierzJeszcze raz mi się przypomniało, że