Aktywne Wpisy

Sharlathan +312
Chuop se zrobił prawilną polską pizze jak za PRLu ale nikt mu nie dał plusa bo jest ze wsi (╥﹏╥)
#gotujzwykopem #pizza
#gotujzwykopem #pizza

źródło: 20250201_211856
Pobierz
Podsumowanie #zbieramnatesle za rok 2024
Przez ostatni rok, nadal regularnie dokupowałem akcje Tesli. W całym 2024 roku dokupiłem kolejne 138 i pół akcji, w średniej cenie 239 USD za sztukę, dzięki czemu na koniec 2024 roku miałem dokładnie 639 akcji Tesli.
Tym samym, dzięki cenie 404.84 USD za akcję, wszystkie moje akcje były na koniec 2024 roku warte dokładnie: 1 060 640.32 PLN
Strategia:
Przez ostatni rok, nadal regularnie dokupowałem akcje Tesli. W całym 2024 roku dokupiłem kolejne 138 i pół akcji, w średniej cenie 239 USD za sztukę, dzięki czemu na koniec 2024 roku miałem dokładnie 639 akcji Tesli.
Tym samym, dzięki cenie 404.84 USD za akcję, wszystkie moje akcje były na koniec 2024 roku warte dokładnie: 1 060 640.32 PLN
Strategia:

źródło: zbieramnatesle2024
Pobierz
@Ziutek_Grabaz: Widziałem, bawiłem się setnie. Polecam jeśli ktoś nie widział. :)
Rojst, podobnie.
Krew z Krwi, Odwróceni, Fala Zbrodni
@Hiv-Ledger: @SkladanyScyzorykwPoniedzialek Widziałem, świetne akcyjniaki.
Sons of Anarchy i "upadek królestwa - nie ten klimat.
@choopin: Sprawdzam. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Akcja dzieje się współcześnie, w miasteczkach Appalachii, ale główny bohater to postać praktycznie wyjęta z Westernu. Serial zaczyna się jako procedural, ale z czasem nacisk przenosi się na ciągłą fabułę.
Wszystko poszło jak trzeba. Dialogi, postacie, ciekawa lokalizacja. Trzyma poziom od początku do samego końca.
źródło: justified
Pobierz