Wpis z mikrobloga

Do mojej różowej napisała na fb koleżanka z która nie gadała ponad 5 lat. Prosiła o przelew na 1000 zł na jej chorą córkę. A ta wysłała z mojego konta. Jak się potem okazało to był wirus.
I tutaj moje pytanie. Czy jak p-------ę luja mojej różowej to będzie to usprawiedliwione przed sądem ?
#p0lka #rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #humorobrazkowy #heheszki
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan_Mysz: Nie chcę nic wytłumaczyć tylko zrozumieć co masz na myśli przez to co napisałeś, bo to się nie zgadza z tym co ja wiem. Ale najwyraźniej wszystko się zgadza a wasze oddzielne konta to jak już wspomniałem raczek kwestia porządkowa i umowy między wami niż zabezpieczenie przed nieautoryzowanym wydawaniem cudzej kasy. A tak swoją drogą to czasem się zastanawiam czy się kiedyś żenić czy nie i dochodzę do wniosku,
  • Odpowiedz
@Skyworld: tak logiczne tylko nie rozumiem po co miałby tak mówić, normalnie powie że nie dawał dostępu bo to sprzeczne z umową i nikt normalny nie daje obcym osobom dostępu do swojego konta, tylko powie że sama uzyskała dostęp np. podstępem (mógł np laptopa zalogowanego z telefonem obok zostawić i do WC pójść ).

W tych kwestiach ważne jest to że przelew który wyszedł nie został autoryzowany przez właściciela konta,
  • Odpowiedz
@Akirra:

tak logiczne tylko nie rozumiem po co miałby tak mówić

Bo może nie jest j-----m oszustem? No chyba że jest w takim razie świetnie się dobrał z partnerką.

W tych kwestiach ważne jest to że przelew który wyszedł nie został autoryzowany przez właściciela konta, czyli nie powinien zostać wykonany.

Tylko że był bo bank bez problemu wie na jaki numer wysłał sms tym bardziej że znając życie wykonywał jeszcze
  • Odpowiedz