Aktywne Wpisy
wykop +27
🎉 Mamy dobrą wiadomość! 🎉
Uruchomiliśmy nową funkcję: grupowanie powiadomień! Wasze powiadomienia będą teraz bardziej przejrzyste i uporządkowane. Zamiast wielu pojedynczych powiadomień, których nie sposób wszystkich przejrzeć, podobne informacje – na przykład te z tych samych tagów – będą zgrupowane w jedno powiadomienie. To oznacza wygodniejsze i szybsze zarządzanie powiadomieniami.
Zmiana ta powstała dzięki Waszym sugestiom i jest kolejnym krokiem w ulepszaniu serwisu. Zapraszamy do jej testowania i sprawdzenia, jak działa w codziennym
Uruchomiliśmy nową funkcję: grupowanie powiadomień! Wasze powiadomienia będą teraz bardziej przejrzyste i uporządkowane. Zamiast wielu pojedynczych powiadomień, których nie sposób wszystkich przejrzeć, podobne informacje – na przykład te z tych samych tagów – będą zgrupowane w jedno powiadomienie. To oznacza wygodniejsze i szybsze zarządzanie powiadomieniami.
Zmiana ta powstała dzięki Waszym sugestiom i jest kolejnym krokiem w ulepszaniu serwisu. Zapraszamy do jej testowania i sprawdzenia, jak działa w codziennym
drobne_na_taryfe +191
Zostawiłam dziś stówkę napiwku julce w podrzędnej burgerowni i nie żałuję niczego xD
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
Też straciłem wiele bliskich osób, ostatnio siostrę, 23 lata, zginęła w wypadku.
Mógłbym prawić morały o przeznaczeniu i o tym że tak musiało być, ale to g---o prawda. Tak nie musiało wcale być.
Ale było.
Czy życie jest p--------e?
@J-23cm: wcale nie trzeba, ale strzelając samobója wychodzisz z kasyna bez niczego i nie dajesz sobie nawet szansy w blackjacka, że się coś poprawi, więc to średni rachunek.
To „trzeba” było właśnie z takim przekąsem. Oczywiście, że nie trzeba. Ale jednak rozsądniej jest trzymać się i żyć dalej. O to mi chodziło. Nie łapmy się za słówka w takiej chwili. Mirek nie potrzebuje teraz naszych kłótni.
Współczuję młody człowieku, a już sieroto. ,Bardzo mi przykro.(づ•﹏•)づ
Wydaje mi się, że nie można być gotowym. To po prostu przychodzi i każdy radzi sobie na swój sposób - jedni lepiej, inni gorzej.
W każdym razie, trzymaj się!