Aktywne Wpisy
WielkiNos +565
Wiadomość dnia, na którą wszyscy z niecierpliwością czekaliśmy. Wiemy już kim jest murzyn, który wysrał się wczoraj do stawu w Katowicach. To 32 letni imigrant z Somalii Mwapu.
Po tym jak informacja o wzbogaceniu naszej kultury się rozniosła, zbadano zbiornik i zakazano kąpieli w nim ze względu na wykryte bakterie.
#katowice #mokebe #heheszki #patologiazewsi #bekazpodludzi
Po tym jak informacja o wzbogaceniu naszej kultury się rozniosła, zbadano zbiornik i zakazano kąpieli w nim ze względu na wykryte bakterie.
#katowice #mokebe #heheszki #patologiazewsi #bekazpodludzi
mirko_anonim +121
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Żona namówiła mnie na skorzystanie z usług projektanta wnętrz do łazienek i kuchni. Nigdy więcej.
Z początku nie byłem przekonany ale mając natłok innych budowlanych obowiązków i chęć posiadania funkcjonalnej kuchni przystanąłem na to.
Wybraliśmy specjalistkę z tych polecanych, wzięła za wszystko raczej rozsądną kwotę (na szczęście wpłacona dopiero pierwsza transza) i czekaliśmy.
Różne
Żona namówiła mnie na skorzystanie z usług projektanta wnętrz do łazienek i kuchni. Nigdy więcej.
Z początku nie byłem przekonany ale mając natłok innych budowlanych obowiązków i chęć posiadania funkcjonalnej kuchni przystanąłem na to.
Wybraliśmy specjalistkę z tych polecanych, wzięła za wszystko raczej rozsądną kwotę (na szczęście wpłacona dopiero pierwsza transza) i czekaliśmy.
Różne
Lista dostępnych już kanałów jest ogromna:
- algorytmy
- angular
- biznesit
- csharp
- css
- devops
- docker
- general
- html
- java
- javascript
- nodejs
- odjunioradoseniora
- php
- pogodzinach
- praca
- programista5k
- programista10k
- programista15k
- programista20k
- programowanie
- python
- random
- reactiredux
- ruby
- unixilinux
- vuejs
Aby dołączyć wejdź tutaj: POLSKI SLACK
Po dołączeniu do kanałów możesz wypisać się z tych, które Cię nie interesują (taki minus Slacka).
Jeśli brakuje jakiegoś kanału napisz w komentarzu!
#programowanie #programista15k #programujzwykopem #algorytmy #angular #biznesit #csharp #css #devops #docker #html #frontend #backend #java #javascript #nodejs #php #programista5k #programista10k #programista20k #python #react #redux #ruby #helion #udemy #unixilinux #vuejs #slack
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@tomaszs: a jvm-poland?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora