Wpis z mikrobloga

@szejk_wojak mam dwa pytania:
- czy pad ma analogowe spusty chodzi mi żeby dobrze się grało w jakieś np wyścigówki żeby jednak triggery były analogowe a nie cyfrowe (czyli gdy wciskam przyciska od gazu to żeby nie miał tylko, że na maxa tylko abym mógł ustawić odpowiednią ilość tak jak maja pady od Xboxa czy PS).
- drugie pytanie: czy drążki/gałki/grzybki jak zwał tak zwał dobrze się sprawdzają? (czy są czułe,
  • Odpowiedz
@Gryfolud
1. tak, triggery są analogowe i elegancko mi się gra w ścigałki.
2. Mam pada ponad pół roku i gałki trzymają się w idealnym stanie, są czułe i w sumie pad mi nie sprawiał problemów. Klik przy wciśnięciu bardziej hałaśliwy.
Jakby co to nie wiem jak się sprawdza bezprzewodowość bo zawsze grałem na kablu
  • Odpowiedz
Mam ten pad ponad rok i nadal wszystko śmiga z reguły gram bezprzewodowo i przydał by sie Aku zamiast baterii i odpadły ale to raczej z mojej winy gumowe okładziny na bokach i do wad można zaliczyć też to że jeśli uszkodzimy kabel to inne ciężko do niego podpiąć bo gniazdo micro usb jest głęboko osadzone i wszystkie kable jakie mam mają za grube wtyczki żeby je podpiąć trzeba je trochę odchudzić
  • Odpowiedz
Mam tego pada i smiga z pc ale nie moge go sparowac z xboxem. Ktoś wie jak to zrobić? Jak robię to co w instrukcji to nie bangla ani przewodowo ani bezprzewodowo.
  • Odpowiedz