Wpis z mikrobloga

Jestem w czwartym miesiącu ciąży i właśnie odkryłam, że mężczyzna, którego kocham mnie zdradza. Sprawdziłam mu telefon i wyszło, że umawiał się z dziewczynami z tindera na seks. Robił to na naszym łóżku, w naszym mieszkaniu, gdy ja byłam u rodziców. Jestem załamana. Zdradził mnie już wcześniej na początku naszej znajomości, ale zapierał się, że wtedy nie byliśmy razem. Pozniej, blagal o wybaczenie, wiec dostal drugą szanse. Wygladalo na to, ze zrozumial swoj blad i rzeczywiscie mnie kocha. Nie sadzilam, ze kiedys wybacze cos takiego, ale bardzo mi na nim zalezalo. Teraz moje serce peka. Wiem, ze juz nigdy nie bede w stanie z nim byc, a tak bardzo chcialam stworzyc normalny dom i rodzine. Moje dziecko nie bedzie mialo ojca, ja zostane samotna matka z bombelkiem, wykleta przez spoleczenstwo. Jak zyc? (,)

#zdrada #zwiazki #bolecnaboku #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zalesie #seks
  • 127
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@PostironicznyPowerUser: to nie o to chodzi, że ja teraz desperacko szukam tatusia, bo tak nie jest. Wrecz odwrotnie. Staram sie dostac odpowiedzi od wrzechswiata, czym zasluzylam sobie na takie cierpienie i nedzny los

bylas zbyt dobra
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Ejakulacja: to, że tobie się nie ułożyło w związku nie oznacza, że od razu dziecku ojca musisz odbierać. Ojciec jest niezwykle ważny w rozwoju dziecka. Nie zrób mu krzywdy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Ejakulacja: Jesli raz mu wybaczyłaś to stwierdził, że i tym razem mu wybaczysz, tymbardziej, że w ciąży jesteś, a on ma swoje potrzeby itp... Niestety, ale źle wtedy zrobiłaś. Trzeba było wtedy go olać, a nie doprowadzić do tego, że będziecie mieli dziecko. Raczej mu nie wybaczysz teraz bo jeśli tak to potem będzie jeszcze gorzej bo się absolutnie bezkarny poczuje, a poza tym nie wiem jak Ty, ale ja
  • Odpowiedz
@Ejakulacja: moze to bait, ale napisze:
zasada jest brutalna (zwlaszcza przy wspolczesnej kulturze), ale prosta- facet lub laska (bez roznicy), ktorzy przed zwiazkiem pukali sie bez zobowiazan, po wejsciu w powazny zwiazek nie zmienia z dnia na dzien swoich przyzwyczajen i przy nadarzajacej sie okazji tez zdradza. Predzej lub pozniej. W twoim przypadku gosc cie zdradzil a ty jeszcze w to brnelas, wiec to jeszcze wyzszy kaliber.
Sorry, ale jestes
  • Odpowiedz
@Ejakulacja: współczuję Ci, ale zachowałeś się mega idiotycznie. Jak można z kimś takim być, a co najgorsze spłodzić dziecko. To, że sama będziesz chciała wychować je z miłością to nie znaczy, że to dziecku wystarczy. Zawsze będzie żyło w niepełnej rodzinie, bez męskiego wzorca. Tak samo Ty niekoniecznie będziesz miała jak poświęcić wystarczająco czasu dziecku. Rozumiem, rok macierzyńskiego, ale czy jesteś na tyle zamożna, żeby było Cię stać na to,
  • Odpowiedz