Aktywne Wpisy
ambasador_przegrywu +184
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kaja_Kern +9
Nie, nie warto było iść ani na aa ani do psycholożki. Albo obleśne, niepotrzebne teksty, albo powtarzanie non stop wszystkiego co już słyszałam milion razy od siebie samej. Ja wiem jaki mam problem z piciem. Dwa razy w miesiącu kupuję flachę, idę do lasu i tyle mnie widzieli. Nikomu dupska nie daje, nie przeszkadzam. Chodzę i słucham muzy. Znam ludzi z gorszym problemem alkoholowym, ale oni nic z tym nie robią. Nie
To jak jakbym napisała: poszłam do sklepu po bułki.
Komentarz usunięty przez moderatora
@matti-nn też coś takiego czytałam.
@PodniebnyMurzyn: Przecież ten portal to światowa stolica malkontenctwa, zwłaszcza w kontekście odnoszenia się do własnego kraju.
@Piospi: pomyślałeś, choć chwile nad tym co piszesz ? Na złość tobie to na ten koncert mogą iść dzięki WP i kacapom, którzy wyzwalali od niemców Polskę (a potem ja zniewolili na lata, chodzi o kacapów). Dzięki powstaniu to mieliśmy Warszawę w ruinie i z setkami tysięcy zabitych ludzi.
@Piospi: możesz mi wytłumaczyć jak doszedłeś do tego wniosku? gdyby PW się nie odbyło to nic by nie zmieniło w losach wojny. No może ciężej by się wprowadzało komunizm po 1945.
"Może nikt mnie nie pobił, a nawet nic nie powiedział, ale paczyli i myśleli nienawistnie na mnie w roli pastowanego kabana"