Wpis z mikrobloga

Jestem w czwartym miesiącu ciąży i właśnie odkryłam, że mężczyzna, którego kocham mnie zdradza. Sprawdziłam mu telefon i wyszło, że umawiał się z dziewczynami z tindera na s--s. Robił to na naszym łóżku, w naszym mieszkaniu, gdy ja byłam u rodziców. Jestem załamana. Zdradził mnie już wcześniej na początku naszej znajomości, ale zapierał się, że wtedy nie byliśmy razem. Pozniej, blagal o wybaczenie, wiec dostal drugą szanse. Wygladalo na to, ze zrozumial swoj blad i rzeczywiscie mnie kocha. Nie sadzilam, ze kiedys wybacze cos takiego, ale bardzo mi na nim zalezalo. Teraz moje serce peka. Wiem, ze juz nigdy nie bede w stanie z nim byc, a tak bardzo chcialam stworzyc normalny dom i rodzine. Moje dziecko nie bedzie mialo ojca, ja zostane samotna matka z bombelkiem, wykleta przez spoleczenstwo. Jak zyc? (,)

#zdrada #zwiazki #bolecnaboku #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zalesie #s--s
  • 127
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kokos: ale kto powiedział że ojcem jest tylko ojciec biologiczny. Czego może tego dzieciaka nauczyć koleś, który nad sprawy rodzinne przekłada własne potrzeby zaliczania lasek? xD Ile bym dała by dzieciństwa nie przeżywać z własnym ojcem, nie każdy się do tego nadaje i nie każdy powinien być do ojcowania dopuszczony.
  • Odpowiedz
Trzymam kciuki;) olej dupka! Nie jest prawdą, że dzieci wychowane bez ojca stają się patusami (jak ktoś wyżej napisał). Zresztą nie jest powiedziane, że już zawsze będziesz sama. Są na tym świecie porządni faceci. Teraz wszystko zależy od Ciebie. Lekko nie bedzie, ale nikt nie mówił, że jest to niewykonalne ;)
  • Odpowiedz
@Ejakulacja: jak ci miną te mocne uczucia to przejrzysz na oczy :) To był albo idiota (co nie umiał łączyć przyczyn i skutków) albo wyrachowany manipulant (który za nic ma potrzeby inne niż swoje). Mam dwie koleżanki, które tak się zacięły na swoich byłych i mają teraz dzieciaka- to są najbardziej twarde i ogarnięte babki jakie kiedykolwiek widziałam! Jeszcze wyjdziesz z tego wygrana, tylko daj czas na minięcie żalu i
  • Odpowiedz
@Ejakulacja: tak z mojej ciekawości. Ile masz lat?ile on. Ile miałaś jak go poznałaś, . Staż w zjazku i województwo. Ale jak nie nie chcesz pisać to napisz że nie chcesz pisać, a nie tej wiadomości ignorować.
  • Odpowiedz