@przeczki fajen miałem z nim wczoraj dyskusję: https://www.wykop.pl/wpis/42565995 no i nie wytrzymałem na koniec i go zablokowałem XD nie chcę wiedzieć co ma więcej do powiedzenia, nie ma co się kopać z koniem
@przeczki kisne że ktoś utożsamia byciem uczonym z takim bełkotem. Tak jak bogów wszechmogących szanowałem czy nawet bardzo suabe rymy to ten to jest fail
@przybory_ucznia: kojarzę tylko gościa który ciągle wrzucał content o Estonii
@przeczki To właśnie on. Ale jak dobrze kojarzę, to później coś mu odstrzeliło i zaczął regularnie tworzyć multikonta i wrzucał ekoekstremistyczne i faszystowskie wpisy.
@przeczki: to jest tak jak debil który nie zna ortografii postanawia teraz mówić poprawnie. I potem wysrywa nic nie wnoszące posty z samą formą. To jest właśnie bycie idiotą, bo to w treści jest klucz a nie w formie zwykle.
@przeczki: O co chodzi? Przecież ten typek jest śmiszny, fajne się te jego wpisy czyta. xD Poza tym wiecie, że on po prostu trolluje, co nie? I to całkiem dobrze jak widać, bo niezłe ilości jadu na niego wyrzucacie xD
@przeczki: Jeśli niektóre wykopki uważają tego bezbeka nieintelektualnego za śmiesznego, to niestety te wykopki mają bardzo małe wymagania, jeśli chodzi o poczucie humoru i są w tej samej grupie, co stetryczałe Janusze, które jarają się tymi samymi sucharami z brodą.
Powiedzcie mi jaki jest sens emigrowania z Polski w dzisiejszych czasach ? Przecież na zachodzie już wcale nie jest lepiej chyba, że się jest jakimś specjalistą…
źródło: comment_62DCqE06s1I3XhDZnk3GC8VsuBvksTNp.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
taki obraz Twój @uczony_intelektualny XD
Komentarz usunięty przez autora
@przybory_ucznia: kojarzę tylko gościa który ciągle wrzucał content o Estonii
@przeczki To właśnie on.
Ale jak dobrze kojarzę, to później coś mu odstrzeliło i zaczął regularnie tworzyć multikonta i wrzucał ekoekstremistyczne i faszystowskie wpisy.
@uczony_intelektualny wygląda bardziej jak wykopowy "performance"
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym wiecie, że on po prostu trolluje, co nie? I to całkiem dobrze jak widać, bo niezłe ilości jadu na niego wyrzucacie xD