Wpis z mikrobloga

@BananowyAbazur: myślałem, że euthyroxu brakuje tylko w takich pipidówach jak u mnie. Dobrze że PIS mówi, że rozwiązali problem. Moja żona na pewno się ucieszy jak wrócę z apteki bez leku, ale za to z tą dobrą wiadomością...
  • Odpowiedz
@Nivele: Jak myślisz: producent chce sprzedać jak najwięcej, żeby zarobić jak najwięcej czy może obrażony jest na Polskę? A może to spisek producentów setek leków? Wszyscy zebrali się i zamierzają wyniszczyć wielką Polskę?
  • Odpowiedz
producent chce sprzedać jak najwięcej, żeby zarobić jak najwięcej czy może obrażony jest na Polskę?

@szalony_baklazan: o nastepny ze swoimi teoriami. Jak ma sprzedać komukolwiek jak ma pusty magazyn, bo nie ma skąd wziąć głównego skladnika?

a u sąsiada
  • Odpowiedz
@Nivele: weź leki, wybory już niedługo - będziesz mógł zagłosować na kaczyńskiego. A nie, leków obecnie nie kupisz xDDD A na poważnie to pokaż mi jeden artykuł z niemiec, francji czy hiszpanii mówiący o problemach z dostępnością leków.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Nivele: dane xD człowieku. Wiedza ogólnodostępna z googla. Leki krytyczne dla życia lub zdrowia mają ceny negocjowane na każdy kraj osobno. Dlatego obowiązuje zakaz wyworzenia leków na receptę po za granicę kraju (Chyba że dla siebie i masz na to kwit od lekarza, któregonie dostaniesz na 30 opakowań leku).
  • Odpowiedz
@szalony_baklazan: no tak, jeżeli fakty nie zgadzają się że światopoglądem to tym gorzej dla faktów, a osoba je przytłaczająca automatycznie popiera PiS xD Sam producent przyznaje że ma problem z dostawami do wielu krajów i nie jest w stanie zaspokoić popytu, bo ma problem z produkcją, ale nie - wykopek wie lepiej i tak musi być.

@rabarbarowyStraznik: Czytaj ze zrozumieniem, daj mi dane że wszędzie jest euthyrox, tylko
  • Odpowiedz