Aktywne Wpisy
wilk633 +75
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
MrBeast +29
Typowa baba, dopiero jak ją "odrzucił" to się nim zainteresowała.
Głupi pocałunek tak mu zawrócił w głowie, że co by się działo jakby mu popuściła szpary.
Damian lata od pośredniaka do pośredniaka, teściowie przyszli nawet telefonu nie odłożył by wstać i się przywitać.
Boczek hipokryta mówi o tym że ktoś się źle odzywa do kogoś, że jak tak można się odezwać XD Ciekawe skąd te opinie o jego serwisie XD
Ogólnie po
Głupi pocałunek tak mu zawrócił w głowie, że co by się działo jakby mu popuściła szpary.
Damian lata od pośredniaka do pośredniaka, teściowie przyszli nawet telefonu nie odłożył by wstać i się przywitać.
Boczek hipokryta mówi o tym że ktoś się źle odzywa do kogoś, że jak tak można się odezwać XD Ciekawe skąd te opinie o jego serwisie XD
Ogólnie po
Wnioski? Polacky to co najwyżej do furmanek z koniem, a nie samochodów. Ograniczenia to fikcja, zwalnianie z 90 (100-110) do 50 w zabudowanym to fikcja, siedzenie na dupie, wyprzedzanie co chwilę na zakazach (przez 20 letnie #bmw i #audi) po to by zaraz i tak skręcić w boczną drogę itd. Przez całą trasę nie spotkałem tyle chorych sytuacji co przez te parę km w Polsce. Dobrze ze kupiłem sobie rejestrator
#zalesie #samochody #motoryzacja
@pioon: po Włoszech nie, tylko Wielka Brytania, Francja, Belgia, Holandia, Niemcy
W krajach cywilizowanych jak jest zabudowany, to się zwalnia, nikt nie siedzi wtedy na dupie, kończy się zabudowany to się przyspiesza
A w Polsce? W Polsce jak w lesie. Jest zabudowany, zwalniam, auta przede mną się oddała ją z prędkością przelotowa, nikt nie dotyka nawet hamulca, a ten za mną chce mi wjechać w
@Atreyu: Ogólnie to p--------z okropnie. Ludzie zwalniają w zabudowanym. Czasami do 70, czasami do 60, a czasami nawet do 45. Absolutnie nie ma tutaj żadnej zasady, tak jak próbujesz to malować.
Ani jednej sytuacji żeby ktoś mnie zablokował specjalnie długo, albo siedział za mną i mrugał długimi
@Atreyu: widać mało po europie jeździłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Akurat Francja/Belgia/Holandia to kolebka najgorszych kierowców. Lusterka wsteczne to oni używają do poprawiania drag queen makijażu xD
Wpisz w Google to nawet mirki z wykopu się znajda co maja mandaty za to.
@pioon: na autostradach panuje tam wręcz idealna kultura jazdy. Nikt nie siedzi na dupie, nikt nie pogania światłami. Bydło na drodze kończy się w momencie przekroczenia naszej zachodniej lub południowej granicy.