Aktywne Wpisy
harry-pjoter- +833
Mamy mistrza w pierwszym pytaniu!
#milionerzy
#milionerzy
źródło: 1000064125
Pobierz
vorky +121
Widzew Łódź 1-0 Zagłębie Lubin sabotaż Gikiewicza i bramka Pawłowskiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://streamin.link/v/4b6196fc
#mecz #golgif #pucharpolski #widzew #dolnoslaskitygrys #ladnygol #ekstraklasaboners
https://streamin.link/v/4b6196fc
#mecz #golgif #pucharpolski #widzew #dolnoslaskitygrys #ladnygol #ekstraklasaboners

Staramy się uporządkować wszystkie zapytania jakie do nas kierujecie. Nie jest to łatwe, bo wiadomości od Was dostajemy w wielu różnych miejscach, od Mikrobloga, prywatne wiadomości, maile, smsy, po prywatne konta w innych serwisach społecznościowych. Niestety, mimo ogromnych chęci, nie zawsze jesteśmy w stanie osobiście odpowiedzieć na każdy wpis, powiadomienie czy wiadomość prywatną. Serwis rośnie, Was przybywa, przybywa też wiadomości - a doba nadal ma jedynie 24 godziny. I jeszcze trzeba jeść, spać i mieć życie poza Wykopem. Sami widzicie, łatwo nie jest ( ಠ_ಠ)
Stąd taka prośba abyście tematy dla Was ważne, moderacyjne i wymagające naszej pilnej odpowiedzi, nie kierowali jedynie we wpisach czy prywatnych wiadomościach do któregoś z adminów - przy takiej liczbie powiadomień, łatwo jest część z nich przeoczyć. W takich sprawach w pierwszej kolejności korzystajcie z formularza kontaktowego, który dostępny jest w stopce strony. Postaramy się aby czas oczekiwania na odpowiedź był możliwie jak najkrótszy (no poza świętami, ale to chyba rozumiecie...).
Dodatkowo, pamiętajcie też, że:
1. Jeśli chcecie pozaczepiać nas na Facebooku, możecie to zrobić tutaj;
2. Jeśli chcecie pośmieszkować z nami na Instagramie, to możecie to zrobić tutaj;
3. Jeśli chcecie otrzymać od nas pocztówkę, to... Wymiana? Pocztówka za pocztówkę? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Udanego weekendu, Mirasy!
#wykopblog #wykop #oswiadczenie #aswykopu
źródło: comment_n6KNU1G9OWyVI01KU8GivikRll6MhBnv.jpg
Pobierz1. Czy problem przy dodawaniu znaleziska z aplikacji mobilnej, który zgłaszałem 3 tygodnie temu został naprawiony?
2. Są problemy z dublowaniem powiadomień. Wiecie o tym czy trzeba zgłaszać przez formularz?
@a__s: Tu akurat wasz mod pod kodem: 4gjd fajnie tłumaczył w czym rzecz. Niech każdy mod
Kontaktowałem się z Wami poprzez wspomniany przez Ciebie formularz, żadnej konkretnej informacji nie uzyskałem na zadane pytania, jedynie spławiliście mnie odpisując że sprawę przekazujecie do moderacji i od tamtej pory cisza.
Po tym wielokrotnie wołałem Cię wraz Michałem we wpisach, komentarzach itp.
Może tu gdzie odpowiadasz widzę w komentarzach wyjaśnisz nam te patologiczne systemy (szadołban).
Np. dziś mój wpis dostał szadołbana po 3 godzinach od
źródło: comment_61zIHeNGfBrdvpEpBiv4NXogAVOlqOrR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
a tak szliście w zaparte.... i jak wam wierzyć?
@xXx_perun_xXx: To, że istnieją, nie jest raczej tajemnicą. Ale nie jest to - jak twierdzą Wykopowicze - narzędzie moderacji. Moderacja nie ma żadnego wpływu na to, to narzędzie uzależnione od decyzji użytkowników. Jeśli ktoś ma kiepską aktywność, jest stale minusowny, zgłaszany, czarnolistowany, itp - system ukrywa jego aktywność, aż do momentu gdy nie odpracuje aktywnością negatywnych punktów.
@unluckysoap: Adres mamy tutaj. Daj nam tylko znać gdzie odesłać naszą, a bardzo chętnie to zrobimy, uwielbiam wypisywać pocztówki :-)
tak tylko wspominam
@patosroka: Ten sam post, każdego dnia, przez 100 dni.
@a__s: Jeżeli tak jest to zapewne macie wskaźnik pokazujący czy użytkownik jest na pozytywnie czy negatywnie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xXx_perun_xXx: Był taki moment, że twierdziliście, że ten system istnieje, zanim on jeszcze został napisany ( ͡º ͜ʖ͡º)
Coś jak obecnie z Kontami Premium ;-)
Mieć pocztówkę od wykopu, o kurde, aż w ramkę bym wstawiła. (ง✿﹏✿)ง
@WuDwaKa: W bazie są takie informacje, ale ja osobiście (w starej wersji wykopu) nie mam dostępu do nich. W nowej pomyślimy o tym by Wam (właścicielowi konta) sygnalizować czy też sugerować poprawę aktywności ;-)