Aktywne Wpisy

lukasz-lux +663
ostatnio gadałem z wujkiem co całe życie jeździł w PKS tirem, miał trasy do Iraku, Libanu - tego typu
mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle
mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle

Ktoś kto stale jeździ po niemieckich autostradach ma jakiś patent na zmianę z nolimit na 120? Auto nie podpowiada, że za 500m będzie 120 i czasami zdarza mi się wpaść przy 180-200 hamując z 250. Wiadomo, przy węzłach/miastach jest 80-120, ale w innych miejscach? Jakaś nawigacja co podpowie co bedzie za 1km? Jakiś patent żeby jazda nie była szarpana jak na torze? #niemcy #motoryzacja #samochody

Staramy się uporządkować wszystkie zapytania jakie do nas kierujecie. Nie jest to łatwe, bo wiadomości od Was dostajemy w wielu różnych miejscach, od Mikrobloga, prywatne wiadomości, maile, smsy, po prywatne konta w innych serwisach społecznościowych. Niestety, mimo ogromnych chęci, nie zawsze jesteśmy w stanie osobiście odpowiedzieć na każdy wpis, powiadomienie czy wiadomość prywatną. Serwis rośnie, Was przybywa, przybywa też wiadomości - a doba nadal ma jedynie 24 godziny. I jeszcze trzeba jeść, spać i mieć życie poza Wykopem. Sami widzicie, łatwo nie jest ( ಠ_ಠ)
Stąd taka prośba abyście tematy dla Was ważne, moderacyjne i wymagające naszej pilnej odpowiedzi, nie kierowali jedynie we wpisach czy prywatnych wiadomościach do któregoś z adminów - przy takiej liczbie powiadomień, łatwo jest część z nich przeoczyć. W takich sprawach w pierwszej kolejności korzystajcie z formularza kontaktowego, który dostępny jest w stopce strony. Postaramy się aby czas oczekiwania na odpowiedź był możliwie jak najkrótszy (no poza świętami, ale to chyba rozumiecie...).
Dodatkowo, pamiętajcie też, że:
1. Jeśli chcecie pozaczepiać nas na Facebooku, możecie to zrobić tutaj;
2. Jeśli chcecie pośmieszkować z nami na Instagramie, to możecie to zrobić tutaj;
3. Jeśli chcecie otrzymać od nas pocztówkę, to... Wymiana? Pocztówka za pocztówkę? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Udanego weekendu, Mirasy!
#wykopblog #wykop #oswiadczenie #aswykopu
źródło: comment_n6KNU1G9OWyVI01KU8GivikRll6MhBnv.jpg
Pobierz@a__s: Moim problemem są administratorzy i moderatorzy.
Więc nie będę do nich pisał bo zleją sprawę
@NagiMiecz: Nie jest mało, mierzymy to sobie. Jeśli będzie więcej pracy, naturalnie zwiększy się też zespół ;-)
@avangarda: O tym jest właśnie ten wpis... 6 stycznia, niedziela, dzień wolny od pracy - stworzyłeś wpis na mikroblogu, jeden wśród kilkudziesięciu tysięcy wpisów opublikowanych tego dnia. Z Twojej perspektywy jest to jeden wpis, z mojej jest to jedno z tysiąca powiadomień, których - choćbym chciała - nie będę w stanie odczytać. Doba po prostu jest za krótka. I stąd
@wytrzzeszcz: Nie widzę problemu, często wspominam choćby o liczbie zgłoszeń - w miesiącu jest to ok 50 000 - 60 000 zgłoszeń, które zespół moderacyjny musi rozpatrzeć.
@Rabke: Tak, a później płacz jak na YouTube ;-)
@wypokk: Nie Ty pierwszy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@wytrzzeszcz: Bo jak wiele ciekawych informacji dowiesz się tylko jak Ania, gdzieś w jakimś wpisie wspomni.
Wychodzimy z założenia, że za pracę należy płacić (jeśli Wasz szef myśli inaczej, zmieńcie szefa, serio) - nasi moderatorzy, choć wybierani spośród użytkowników, są pracownikami serwisu i za swoją pracę mają płacone.
Z mojej perspektywy, to jest nic innego jak pokazywanie, gdzie macie użytkowników. Przypominałem się tam jeszcze cztery razy, robili to też inni. Nie ogarniacie własnego podwórka, a zapraszacie do kontaktu na innych
@a__s: No tak, wiadomość jest łatwiej olać niż znalezisko czy wpis w gorących (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@WuDwaKa: W tym konkretnym miejscu jest to ok 2000 odpowiedzi miesięcznie.
@e-w-a: MODERACJA DYSKRYMINUJE PATRIOTÓW NA WYKOPIE
I teraz to samo automatycznie obok formularza i będzie git (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)