Wystarczy wyszukać w Google id ogłoszenia co jest widoczne na zrzucie. Właśnie pytam o to czy do tego iPhona dołącza kabelek Lightning (nie USB C, nie HDMI, nie VGA)
Ja niedawno zadzwoniłem do sprzedawcy na olx który oferował yamahę yzf (nie tzr, cbr, dt, cba, kgb) i zapytałem jakim jeszcze motocyklem nie jest przedmiot sprzedaży. Nie sprawdziłem wcześniej imienia sprzedawcy a był to sebastian. I tu stało się dokładnie to czego już się domyślacie. Seba cały się opluł i żądał rozwiązania „sprawy” po sebkowemu. Chciałem mu wytłumaczyć że nie powinien manipulować słowami kluczowymi w ogłoszeniu ale niestety był kompletnie zamknięty na
Ale serio takie ogłoszenia wręcz uniemożliwiają znalezienie interesującego nas przedmiotu. Jakiś czas temu szukałem jakiegoś małego motocykla do nauki. Wpisuje słowa kluczowe iii co 3 co 4 motocykl to ten, którego szukałem, reszta to nie "x" (w miejsce "x" wybierz każdą markę motocykli jaką znasz...). Masakra
#olx
źródło: comment_CRMi9Jfuqcdxzd9VbWSvIbddFEcyeP5L.jpg
PobierzWłaśnie pytam o to czy do tego iPhona dołącza kabelek Lightning (nie USB C, nie HDMI, nie VGA)
No to jedziemy z tematem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_ztQiL3zKgCvH6tpz7gyK6k2gT8rAldmY.jpg
Pobierzźródło: comment_dEijDVfhuKcMkC0yhkv1Z9Ou3RHLx29Z.jpg
Pobierzźródło: comment_kQzw2PSwVK69ASKC363bFVnltlCpoBzR.jpg
PobierzToś to ten Płotas to instna kwintesencja debilizmu xDDD
@billy0o:
zrobiłem eksperyment i zglosiłem podobne ogloszenie na olx tydzien temu. wisi do dzis
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_WGlNPjocm6cfiWl8Z46WvYU2J5NkzJ2p.jpg
Pobierz