Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@FarmaceutaAmator: zanim kiedykolwiek jeszcze napiszesz coś o paradzie równości, to weź w przynajmniej jednej udział. Media mogą być oknem na świat, ale obiektywność tego okna to już osobna sprawa. A skoro starasz się być obiektywny to chyba powinieneś to rozumieć.
  • Odpowiedz
@trupizm: weź nie gadaj głupot bo szkoda mojego czasu na czytanie tego. Idąc tym z------m tokiem myślenia to muszę iść do sejmu i porozmawiać z każdym politykiem z osobna żeby zagłosować. Daj spokój
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@FarmaceutaAmator: Ale ja nie mówię o politykach. To kompletnie inna sprawa. Uważaj sobie co chcesz, ale nie nazywaj się obiektywnym, bo zwyczajnie taki nie jesteś. Poza tym, nie trzeba się od razu unosić.
  • Odpowiedz
@trupizm: ale ja się nie unoszę tylko kieruję się logiką w życiu, przykład podałem idealnie adekwatny, ale no nie masz jak się ustosunkowac bo uprawiasz debilizm a nie logiczne myślenie
  • Odpowiedz
@dan-kamynski: ale kto ci powiedział debilu że nie można drwić z katolików? Ja nie należę ani do jednego ani do drugiego obozu jestem po prostu obiektywny. A ty skąd się wziąłeś? Wypisujesz nieprawdę w odpowiedzi, kto cie tu w ogóle zapraszał do posta sprzed roku xD
  • Odpowiedz