Wpis z mikrobloga

@veranoo no zależy od stanu ale chłopaki się czasami na grupie pochwala to i za 2k $ coś wylicytują ale to to już raczej większy dzwon, mój kosztował dokładnie 3,5k a był 6 letnim 3.7 poduchy całe, wymienimy zderzak i nadkole bo nie chciałem szpachlowac, lakiernik, wymiana olejów, i klocki tarcze przód były do robione i wahacze.
  • Odpowiedz
@Michael8818 filtry wahacze itp masz spokojnie w intercarsie, jak się coś popsuje dupowatego, jakiś gówniany element to używka bo mnóstwo ludzi sprowadza szroty za 500$ na części, ewentualnie możesz sam zamówić z USA jeżeli to mały element.
Ale dodam że w przypadku nowej generacji VI tej dostępnej już w Europie ASO Ford też nie ma wszystkich części jak ci odpadnie jakas pierdoła i też trzeba jakoś sobie radzić. Najczęściej takie małe
  • Odpowiedz
@SzukamMirabelkiDoRozmowy: To jakie masz tam oponki że spalanie w mieście 10 a w trasie 7? Zdarzyło Ci się mieć więcej niż 2000 obrotów? Realne średnie spalanie to 10-12 dla V6, co i tak jest wynikiem zadowalającym jak na 300+ koni i 1800+ masy. Przy spokojnej jeździe w trasie owszem, można zejść do 7, mi się udało nawet do 6 z prędkością 60-80 bez stopów na 6 biegu.

Co do cen
  • Odpowiedz