Wpis z mikrobloga

@Zielonka696969: @przemek112 @glowicajadrowa: ani jedno ani drugie. Serduszkujemy się i tyle. Bez cudakowania w wujmowanie miecza czy tabelki e ezcelu xd otóż nie każde włożenie fiuta w cipe daje dziecko. Jak się zna podstawy funkcjonowania kobiecego podwozia, to się wie, że zrobienie bombelka to nie taka prosta sprawa.
  • Odpowiedz
@Zielonka696969: ruchamy sie kiedy zechcemy, bez liczenia czegokolwiek, obserwowania sluzu czy takie tam. Wystarczy zdawać sobie sprawę z 2 rzeczy.
1. Robic to czesto. Bo pelny bak plemników jest po 72 dniach abstynencji. Czyli konkretny strzal raz na 2,5 miesiąca. To ze codziennie spust jest taki sam, to nie znaczy ze ma dużo plemników.
2. Świadomość, że kobita ma z 2-3 dni płodne w miesiącu. Ja nawet nie wiem jakie
  • Odpowiedz
@Bdzigost: większej głupoty dawno nie przeczytałem XD jakim cudem więc patola ma tyle gówniaków, skoro to takie trudne?
Może któreś z Was jest bezpłodne?
  • Odpowiedz
@Ranger: wszyscy zdrowi, mówię z autopsji. Nie wiem, gdzie tu widzisz głupotę. Że 3 dni są płodne? Że maksymalna ilość plemników jest po 72 dniach? To wszystko byś dowiedział się od ginelologa lub wyczytał w książkach, gdybyś chciał. No ale rozumiem, że jak się czegoś nie rozumie, to reakcją obronną jesr wykpienie i mówienie, że jest głupie.
  • Odpowiedz
@Bdzigost: Powiem tak, oboje przebadajcie się hormonalnie i pod kątem niepłodności bo na pewno z którymś z was jest coś nie tak. Wahań hormonalnych czy typowych chorób które pojawiają się przy niepłodności nie można zobaczyć na pierwszy rzut oka więc nie mów że "wszyscy zdrowi" bez badań XD Z Twoich opowieści wynika, że już dawno powinniście mieć bombelka na wychowaniu
  • Odpowiedz
@Bdzigost no to tak jak siostra mojej dziewczyny, tylko że ona z chłopakiem stosowała dodatkową "ochronę" w postaci wyciągania kutasa z cipy przed wytryskiem xDD zgadnij, kto ma teraz prawie rocznego bombelka ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz