Aktywne Wpisy

peanut_whu +453
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
Czy faceci powinni sikać na siedząco? A wy sikacie jak?
źródło: images (2)
Pobierz

![Miliardy z dywidend wypływają z Polski. Oto gdzie trafiają pieniądze [MAPA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/22814584b3bef39cce83bfd321ce7de5a810390cbd039664253832247e50f3c3,q80.jpg)

Jestem Architektem!
#architektura #chwalesie #tworczoscwlasna #design #dania #oswiadczenie
Tematem pracy był uniwersalny projekt rewitalizacji Wielkiej Płyty w Polsce na podstawie jednego z budynków na #ursynow w #warszawa
źródło: comment_6CYFdXQTMv6v2SBQ2FTYKlNFvDAw7gLS.jpg
PobierzTo teraz będziesz dozorcą dużego osiedla gdzieś w Polsce B? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Polacy mieszkają niemal najgorzej w Europie ze średnim standardem 25 m2/osobę. Gorzej mieszkają jedynie Rumuni i Łotysze. Nasza praca polega na opracowaniu trzech strategii podniesienia tego standardu w wielkiej płycie do minimum właśnie 25m2/osobę, a najlepiej do powyżej 30 m2/osobę.
Projekt głównie
źródło: comment_9QLaU1FbO41g0NeXRkEnEPB6X4C96xqk.jpg
Pobierzźródło: comment_HL54q5Tux3ehhxHQPqz0irCQ3iNJUNZW.jpg
Pobierzźródło: comment_cvI3u7ufR8gOeKEms9XqYbqpRBrXcUu9.jpg
Pobierz@Chlopiec_z_drewna: wszystko za co dają dużo pinionszków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdzie takie mieszkania są.
Nawet teraz standard deweloperski to ok 50.
Sam mam 50 metrów.
3 razy przerabiałem mieszkanie.
I mam małą sypialnie
@Sl_w_k_1: co? Wg tego co piszesz to nie M2 a M4 przecież (oczywiście wg polskiej średniej)
@Chlopiec_z_drewna: co to znaczy? :)
@peetee: tylko tyle
Zostajesz w DK?