@Soojin21: Gość jest zwykłym foliarzem, nie wiem co to ma do konkretnych poglądów politycznych. Równie dobrze można powiedzieć, że jest lewakiem, bo Środa kiedyś powiedziała głupotę o tym, że w rodzinach homoseksualnych rodzi się więcej dzieci niż w hetero.
W wielu swoich wypowiedziach pisze o 'lewactwie' i 'pedalstwie' których nienawidzi. No faktycznie, niepowiązane z polityką xD
A to, że szury są po obu końcach spektrum politycznego to ja wiem ¯\(ツ)/¯. Tylko dziwnym trafem (przynajmniej w Polsce) o wiele więcej ich jest po prawej stronie
źródło: comment_MaJOJLMtwmiyNvO5lLjmCEO13QU0Z6oM.jpg
Pobierzźródło: comment_ln201kYSmjdSWyUc5i8CeGX8LsGkdvXX.jpg
Pobierzźródło: comment_alGpeyKrBZ8L5kiengWpCzfX9zdl0CJp.jpg
PobierzTego nie zauważyłam xD. Trzeba jeszcze dopisać 'zła kopacz' chociaż myślałam, że wszyscy już zaoomnieli o istnieniu tej kobiety xD
źródło: comment_8kSEw7qvZ5cd9ivsDkaxvkaUdeGVlGMZ.jpg
PobierzKolejny prawacki dekiel dla którego najważniejszym osiągnięciem na jakie stać człowieka jest spłodzenie dziecka.
W wielu swoich wypowiedziach pisze o 'lewactwie' i 'pedalstwie' których nienawidzi. No faktycznie, niepowiązane z polityką xD
A to, że szury są po obu końcach spektrum politycznego to ja wiem ¯\(ツ)/¯. Tylko dziwnym trafem (przynajmniej w Polsce) o wiele więcej ich jest po prawej stronie
źródło: comment_m6IKXHovjGOJGEVqxQEoR6exy29rDYnj.jpg
Pobierz