Aktywne Wpisy

Wrrronika +1
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Nawoja +31
Hejka Mirki i Mirabelki, entuzjaści druku 3D! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
źródło: Szpuler empikk
Pobierz

Tęskniliście?
Dużo się ostatnio u mnie działo, przez co nie zdążyłam wrzucić wpisów ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ważne, że wróciło wszystko do normy ;)
A i tak nie było nic ekscytującego, tylko Piąty Doktor. I to taki niewyraźny ;)
Jak Wam weekend minął?
Do zobaczenia jutro!
#codziennydoctorwho
Jak chcesz być wołany, daj znać w komentarzu
@algus @Avmatrac @adam__adam @i_am_a_doctor @pepek614 @chwalciePana @Rience93 @malokreatywnylogin @Wrobel_1111 @Blaskun @ask_ @cardiv @abelel @CapaldiTheDoctor @Duckmara @AdelbertPeel @lunaria @Alamin24 @ostrzyjnoz @krzemusiowy @pitrah606 @zlote-golabki-winiego @Emil1803 @VrubeL @tamian @Decay @bojesiewody @Ponek @rbxaa @defvckto @S4turas @OiPsycho @Reaven @cecyl @SnowFox @Mecowaty @Cesarz_Polski
Ps. W weekend pójdzie kartka z weekendu, o niczym nie zapomnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_hCfaKLFO0DbrRua2CLrHPD3dtxIcDQON.jpg
Pobierz