Aktywne Wpisy
Dzonsin +44
#historia #tinder
Kiedyś umówiłem się z laską tinderuwkom na spotkanie, nieco starsza bo 15lat ode mnie, miała 41. Spoko się z nią pisało i wgl. Nie była anorektyczką, ani też pulchną dziunią. Przyszło do pierwszego spotkania, niestety z racji spraw ważniejszych wypadło ono w niedziel, więc zaprosiłem ja do siebie... Gadka, szmatką odpaliłem jakiś film, oglądamy... Nagle powiedziała mi, że jest głodna i czy może sobie zrobić kanapkę. Powiedziałem, że spoko i
Kiedyś umówiłem się z laską tinderuwkom na spotkanie, nieco starsza bo 15lat ode mnie, miała 41. Spoko się z nią pisało i wgl. Nie była anorektyczką, ani też pulchną dziunią. Przyszło do pierwszego spotkania, niestety z racji spraw ważniejszych wypadło ono w niedziel, więc zaprosiłem ja do siebie... Gadka, szmatką odpaliłem jakiś film, oglądamy... Nagle powiedziała mi, że jest głodna i czy może sobie zrobić kanapkę. Powiedziałem, że spoko i

poorepsilon +15
Mam nadzieję, że też macie przeciętnie w życiu jak ja. W sumie, gdybyście nie mieli to nie siedzielibyście na nocnej

#neuropa #bekazprawakow #bekazpisu #polityka #historia #tysiacurojenniezaleznychmediow #polska #ciekawostki
źródło: comment_jT0RjjHRm3KuPpqdKFcvdfbhuIueVI8W.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Szklanki nie mają tego typu podstawki jak wyżej na zdjęciu.
To jest wódka. Już możesz przestać kłamać.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jest kieliszek? Jest.
Co tak pili z kieliszków? Wódkę.
Więcej udowadniać nie trzeba.
O, krem rumiankowy. Mój ulubiony.
W tych rozmiarach to są kieliszki, a nie szklanki.
Zresztą w PRL picie wódki z tzw. literatek napełnionych w 1/4 było powszechne.
To jest zwykły całkiem spory kieliszek ba nóżce. Rzeczywistości nie zmienisz. A tworzenie fałszywej legendy LK się nie uda.