Aktywne Wpisy
Arekt +7
Pytanie do osób mieszkających w dużych miastach jak #poznan #warszawa #wroclaw #krakow #gdansk
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Zgodzilibyście
- Tak 57.7% (1711)
- Nie 42.3% (1256)
Therionn +21
Mirasy, czy ja jestem jakiś nienormalny czy dla mnie takie coś to ostra przesada? Psa nie można zostawić na 8h w domu? Już słyszałem o cateringu dla psa, ale tutaj to już ostra jazda moim zdaniem. Po co mi facet i dzieci skoro mam psa. NIE MOGĘ DZISIAJ Z WAMI WYJŚĆ NA MIASTO, BO MUSZĘ ODEBRAĆ PSA Z PRZEDSZKOLA.
#p0lki #pies #zwierzeta #logikarozowychpaskow
#p0lki #pies #zwierzeta #logikarozowychpaskow
Człowiek przejedzie innego człowieka i jest cisza... Chłop się zagapi przejedzie kota, a lud w komentarzach już by go za jaja powiesił i żywcem obdarł ze skóry. Nie wiem jak to działa... To jakiś objaw bambinizmu czy coś. Dziwi mnie większe współczucie do zwierząt niż do osobników własnego gatunku.
#przemyslenia #gownowpis #niewiemjaktootagowac #zalesie
Chociaż uważam, że wszystkie psy/koty powinny mieć czipy. W przypadku wybiegnięcia takiego delikwenta na drogę właściciel powinien ponosić konsekwencje z tytułu nie dopilnowania swojego pupila.
@Korbov: Też to widzę i też mnie to denerwuje. Tak naprawdę zwierzęta powinny być na końcu listy naszych priorytetów jeśli chodzi o działalność dobroczynną. Wydawanie kasy na schroniska i ranne kotki w chwili w której w szpitalu do jedzenia jest parówka wyciskana z tubki + pajda chleba, to jakaś komedia.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
chciałem jedynie wtrącić ten fakt do tematu bo napisałeś jakby pewnym było, że mężczyzna zrobił to omyłkowo podczas gdy niewykluczone że mógł zrobić to specjalnie
@promyczek_94: Tak swoją drogą - jesteś częścią problemu. To dlatego właśnie świat jest tak #!$%@? jaki jest. Przez MŚCIWOŚĆ ludzi takich jak ty. Wiesz dlaczego zwierzątka są takie jakie są? Bo brakuje im tak podłych odruchów jakie ty teraz prezentujesz swoją poronioną wypowiedzią - zemsty i nienawiści.
Przykład właśnie tych kotów. Bawią się ofiarą, duszą młode innych osobników, jedzą czasem własne dzieci.