Aktywne Wpisy
CzuowiekPor +22
slawomirus +438
Skończyłem dzisiaj 34 lata. Jakby ktoś miał wolnego plusika i chciał się podzielić to będzie mi miło. (╯︵╰,)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jakby wam 20 lat temu ktoś powiedział że polska firma będzie grała w tej samej lidze co najbardziej znani producenci gier, jej produkt będzie jednym z najbardziej wyczekiwanych od lat a zapowiadał go będzie Neo z Matriksa na największych targach elektronicznej rozrywki na świecie to byście uwierzyli?
Komentarz usunięty przez autora
Grom wciąż dalego do naturalności chociażby widzianej w filmach
@drzuo: Pytasz się ludzi z kraju gdzie ludzie dalej głosują na PO czy PIS? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@drzuo: Tak, Polacy czują się niedowartościowani i gorsi od innych narodowości zupełnie niepotrzebnie. Jako ówczesne pokolenie powinniśmy już nie mieć kompleksów naszych rodziców.
@drzuo: 20 lat to może nie, ale skoro w 2002 wyszła Mafia z Czeskiego studia to dlaczego i Polacy nie ieliby czegoś zrobić.
Zresztą Techland był znany już w 2003 ze swoim Chrome i Xpand Rally, więc coś tam Polacy mieli do zaoferowania w 'poważnych' grach.
Zmieniłem branżę ale dalej miło patrzeć jak rosną
@drzuo: Oczywiście. Chyba, że Ci chodzi o to, że dopiero za 20 lat a nie np. 10.
Miałem roczek