Aktywne Wpisy
Grzesiok +604
Warto zapamiętać to zdjęcie. Personifikacja losu Ukraińców pod ruskim butem. Taki los czeka każdy naród, który "nie przedłużając cierpienia" zgodzi się być wasalem ruskich psów.
Pokazały to Bucza i Irpień, które należały już przecież do ruskich. Tam już był MIR. Tam żadnej wojny nie było w momencie gdy mordowali cywili!
Pokazuje to los wszystkich jeńców, którzy wracają (o ile) wygłodzenie i pobici
I tu jest wasz problem proruska bando pajaców. Możecie krzyczeć
Pokazały to Bucza i Irpień, które należały już przecież do ruskich. Tam już był MIR. Tam żadnej wojny nie było w momencie gdy mordowali cywili!
Pokazuje to los wszystkich jeńców, którzy wracają (o ile) wygłodzenie i pobici
I tu jest wasz problem proruska bando pajaców. Możecie krzyczeć
#ukraina #wojna
Mam wieloletnie doświadczenie w pracy z Ukraińcami, mianowicie kieruję projektami budowlanymi, gdzie jak wiadomo, posiłkujemy się pracownikami z Ukrainy w stopniu znacznym, wręcz strategicznym. Miałem z nimi do czynienia jeszcze przed wojną, jak również w jej trakcie. Uważam, że w swoich codziennych zachowaniach i postawach Ukraińcy niczym nie różnią się od r0sjan. Nie piszę tu o zachowaniach szczególnych i wyjątkowych jak najeżdżanie innego kraju czy też zabijanie niewinnych ludzi. Tutaj
Mam wieloletnie doświadczenie w pracy z Ukraińcami, mianowicie kieruję projektami budowlanymi, gdzie jak wiadomo, posiłkujemy się pracownikami z Ukrainy w stopniu znacznym, wręcz strategicznym. Miałem z nimi do czynienia jeszcze przed wojną, jak również w jej trakcie. Uważam, że w swoich codziennych zachowaniach i postawach Ukraińcy niczym nie różnią się od r0sjan. Nie piszę tu o zachowaniach szczególnych i wyjątkowych jak najeżdżanie innego kraju czy też zabijanie niewinnych ludzi. Tutaj
Warszawa dziś prawdopodobnie byłaby już drugą Prypecią.
#warszawa
#warszawa
Waszym zdaniem
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
[X] gówno prawda
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
weź jedź na wycieczkę do CERNU, wsiądź w akcelerator, rozpędź się i #!$%@? baranka w ścianę xD
no #!$%@? xDDDD
raczej janusze zostaliby w warszawie bo jutro musza jeszcze ze szwagrem rynny zrobic
Czemu? Niby wiek konta nic nie znaczy, ale jednak jak ktoś ma konto od 10 lat, to pewnie nie ma 14 lat, żeby pisać takie brednie.
A dwa - jak ktoś gada od rzeczy albo jest trollem to zazwyczaj przez ten czas zalapie perma.
A potem cyk, wychodzi kolejny nowy
z albertem wódkę piłem, miły chłopiec bardzo
Paryż dziś prawdopodobnie byłby już drugą Prypecią.
40 lat to nie jest granica eksploatacji tylko granica modernizacji
nie? trzeba odczekać trochę (10-20 lat) aż zanikną produkty aktywacji radiacyjnej - po tym czasie praktycznie całość elementów konstrukcyjnych nadaje się do zwykłego recyklingu. Następnego dnia po zamknięciu elektrowni można rozbierać elementy które nie znajdowały się w pierwotnym obiegu chłodziwa i nie
Komentarz usunięty przez autora