Wpis z mikrobloga

Wstać o 6 żeby o 6:30 być pod ośrodkiem zdrowia i jestem już 5 w kolejce recepcja czynna od 7;30 a lekarz przychodzi godzinę później, jak ja uwielbiam naszą służbę zdrowia ()
#zdrowie
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bigkangoo u mnie nie ma na godzinę tylko są numerki rejestracja telefoniczna jest od 8:30 a jak wychodziłem to był już ponad 20 nr, raz się tak umówiłem, powiedziano mi przyjedź od 11 do lekarza wszedłem o 13 dlatego wolę już z rana postać w kolejce, wszystko załatwić i mieć już to z głowy.
  • Odpowiedz
@Kiritsugu1155: dobrze mieszkać w mieście, rejestracja przez internet od 7:00 tak samo jak stacjonarna, bez wychodzenia z domu zawsze udaje mi się zarejestrować na ~8:00 i jak wchodzę cały na biało na początek kolejki wyczekujących od 6 słyszę trzask, a czasami i pretensje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kiritsugu1155: ale to ni tylko słuzba zdrowia tak wygląda.
Idz u mnie w miescie do wydziału komunikacji. 7:30 otwierają, 6:45 jestem trzeci. O 9 godzinie to nie warto już ci brać numerka, bo jest 40-60 osób przed tobą, a o 13:30 zamykają i jak nie zdążą cie obsłużyć to masz pecha, nawet jak 4h czekasz xD na tablicy się nie wyświetli twój numerek i do widzenia.

@nikczemniug: co
  • Odpowiedz